Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +16 °C
Smidzinošs lietus
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Maldonādo: Kļūdīties ir normāli

Pastors Maldonādo uzskata, ka viņa pieļautās kļūdas šajā sezonā ir pilnīgi normāls process, kās jāiziet katram jaunam pilotam, debitējot Formulā 1.

Maldonādo pārsteidza Formula 1 pasauli, kad maijā izcīnīja uzvaru Spānijas GP izcīņā, tomēr kopš tās sacīkstes venecuēlietis nav guvis ne punkta un lielā mērā tur vainojamas viņa paša kļūdas. Tomēr Maldonādo neuzskata kļūdas par kaut ko nenormālu – “Williams” pilots no tām mācās un uzlabo savu stabilitāti.

“Tās ir bijušas pilnīgi normālas kļūdas,” paziņoja Maldonādo. “Ja paskatāties uz citiem pilotiem, tad arī viņi agrāk tādas ir pieļāvuši. Protams, es neesmu bijis pārāk stabils un sezonas sākumā es pieļāvu vairākas kļūdas, kā piemēram Austrālijā, kur biju sestajā pozīcijā un avarēju pēdējā aplī. Tomēr vēl pirms šīs sezonas man ne prātā nenāca, ka mums izdosies izcīnīt uzvaru.”

“Kopš Barselonas mēs vienmēr esam turpat pie līderiem,” turpināja Maldonādo, kura sponsors Venecuēlas naftas kompānija “Williams” komandā atstāj 29 miljonus sterliņu mārciņu sezonā. “Man ir jākoncentrējas uz otro sezonas daļu, jo pēdējās sacīkstēs man nav izdevies salikt visus puzles gabaliņus īstajās vietās. Taču mēs mācamies no kļūdām – tas ir normāli.”

Maldonādo turklāt ir saņēmis vairākus sodus par sadursmju izraisīšanu ar konkurentiem. Silverstonā un Monako viņš uztreicās Serhio Peresam, bet Ungārijā tika atzīts par vainīgu sadursmē ar Polu di Restu.

“Pirms manas uzvaras Spānija neviens žurnālists nenāca pie manis,” skaidroja Maldonādo. “Tagad visi ir šeit (“Williams” motormājā). Tāda ir Formula 1. Es tikai pieļāvu pāris kļūdas un tas arī viss. Es vienmēr cenšos paveikt visu perfekti. Dažkārt viss neizdodas, kā esmu plānojis. Taču pats galvenais ir tas, ka mēs esam konkurētspējīgi un tā tam būtu arī jāpaliek atlikušajā sezonas daļā.”

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

LOK aicina sasaukt Nacionālās Sporta padomes sēdi

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidents Raimonds Lazdiņš aicina Nacionālās sporta padomes priekšsēdētāju Eviku Siliņu sasaukt Nacionālās sporta padomes sēdi, lai valstiskā līmenī pārrunā...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi