Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +9 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

papildināta - F-1 braucējam Masam veikta sekmīga plastiskā operācija

''Ferrari'' Pirmās formulas (F-1) komandas braucējam Felipem Masam pirmdien Sanpaulu veikta sekmīga lauztā galvaskausa plastiskā operācija, itāliešu komanda paziņojusi savā mājaslapā internetā.

Operācija ilgusi četrarpus stundas un pēc īsas uzturēšanās slimnīcā, Masa varēs doties mājās un turpināt veseļoties, lai varētu nākamajā sezonā atgriezties trasē.

Atlikušajās piecās sezonas sacīkstēs brazīlieti Masu aizvietos itālietis Džankarlo Fisikella. Masam Ungārijas ''Grand Prix'' izcīņas kvalifikācijā jūlijā pa galvu trāpīja atspere no priekšā braucošās mašīnas savainojot seju.

Tostarp intervijā Itālijas laikrakstam “Corriere della Sera” brazīlietis paudis cerību, ka varētu atgriezties autosacīkšu trasē vēl šosezon: “Tikko ārsti man to atļaus, es nekavējoties sēdīšos mašīnā. Par 100 procentiem esmu pārliecināts, ka nākamajā gadā piedalīšos sacīkstēs, taču mans sapnis būtu atgriezties jau (sezonas pēdējā posmā) 1.novembrī Abudabi.”

No nelamīgā negadījuma Ungārijā Masa gandrīz neko neatceroties. “Pēdējās atmiņas no tās dienas bija mans pirmais aplis kvalifikācijā. Nākamais, ko atceros, ir Budapeštas slimnīca trīs dienas vēlāk. Tas bija ļoti nepatīkams negadījums. Taču tā (atspere) varēja trāpīt vienu milimetru sāņus, un es būtu zaudējis aci vai man būtu garīga rakstura problēmas. Visumā man ir paveicies.”

(papildināta ar 4.un 5.rindkopu)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi