Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

papildināta - Slakterim otrā, Grosam trešā vieta F-2 posma kvalifikācijā

Latvijas piloti Uvis Slakteris un Uģis Gross sestdien Rīgā guva pirmos panākumus F-2 ātrumlaivu Pasaules kausa posmā, kur izšķirošie notikumi gaidāmi svētdien.


Daugavā starp Akmens un Vanšu tiltu Slakteris izcīnīja 3.vietu izslēgšanas braucienos, aģentūru BNS informēja organizatori. Savukārt maksimālā ātruma sacensībās Slakteris uzvarēja, sasniedzot 172 kilometrus stundā, bet Gross bija otrais ar 169 kilometriem stundā. Startēja 22 ūdensmotosportisti.

Kvalifikācijā svētdien paredzētajām Pasaules kausa izcīņas Latvijas "Grand Prix" sacensībām Slakteris sasniedza otro labāko laiku, bet Gross - trešo. Labāko starta vietu kvalifikācijā nopelnīja brits Kolins Dželfs. Trešais Latvijas ūdensmotosportists Mārtiņš Bergholcs, kuram būs Pasaules kausa debijas sacensības, kvalificējās 12. vietā.

"Grand Prix" izcīņā startēs 13 valstu 22 piloti. Spēcīgākie ārvalstu pretendenti uz uzvaru ir divkārtējie pasaules čempioni F-2 klasē Dželfs un zviedrs Jonass Andersons, kā arī pērnā gada Rīgas posma uzvarētājs itālietis Alekss Karella.

F-2 Pasaules kausa Latvijas "Grand Prix" izcīņa svētdien sāksies plkst. 14.15. Plkst. 15 uz AB dambja notiks svinīga sacensību uzvarētāju apbalvošana. Interesenti varēs sekot sacensībām no Vanšu un Akmens tilta, kā arī no krastmalas. Skatītāji varēs redzēt arī laivu šovu, kurā laivas un jahtas demonstrēs trīs lielākie laivu izplatītāji Latvijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi