Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Pazīstamais futbola treneris Vilašs-Boašs muguras traumas dēļ izstājas no Dakaras rallijreida

Portugāļu futbola treneris Andrē Vilašs-Boašs spiests izstāties no Dakaras rallijreida, jo otrdien notikušajā ceturtajā posmā savainoja muguru, paziņojusi viņa pārstāvētā komanda Toyota Overdrive.

Vilašs-Boašs satrieca muguru, mašīnai smagi piezemējoties pēc tam, kad tā bija pārvarējusi smilšu kāpu.

Medicīniskajās pārbaudes netika atklāts, ka būtu lauzti kauli, taču Vilašs-Boašs un viņa līdzbraucējs Rūbens Farija spiesti no sacensībām izstāties.

Vilašs-Boašs pirmo reizi piedalījās šajā rallijreidā un pēc trešā posma vairāk nekā divas stundas zaudēja trīspadsmitkārtējam Dakaras uzvarētājam Stefanam Peteranselam no Francijas.

Vilašs-Boašs jaunības dienās aizrāvās ar bezceļu braukšanu, regulāri startējot Portugāles čempionātā rallijreida čempionātā, tiesa, to darot ar motociklu.

Sākotnēji Vilašs-Boašs bija plānojis rallijreidā braukt ar motociklu, tomēr pēc konsultēšanās ar KTM komandu, domas mainījis, izvēloties braukt ar auto.

Villašs-Boašs 2011.gadā kopā ar dzimtenes klubu Porto uzvarēja UEFA Eiropas līgā, kļūstot par kontinenta iekārojamāko treneri. Viņš izvēlējās neilgi pēc tam pāriet uz slaveno Anglijas klubu Londonas Chelsea, bet pēc dažiem mēnešiem tika atbrīvots.

Savukārt laikā no 2012.gada vasaras līdz 2013.gada decembrim Portugāles treneris vadīja citu Anglijas komandu Totenhemas Hotspur, bet no 2014. līdz 2016.gadam trenēja Krievijas klubu Sanktpēterburgas Zeņit. Pēc tam viņa ceļi veda uz Ķīnu, kur portugālis trenēja Šanhajas SIPG komandu, taču novembra beigās viņš atstāja savu amatu.

LETA jau ziņoja, ka muguras savainojuma dēļ otrdien ceturtajā posmā bija spiests izstāties pērnā gada Dakaras rallijreida uzvarētājs motobraucēju konkurencē Sems Sanderlends no Lielbritānijas.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi