Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Peress: McLaren MP4-28 ir pielāgots Batona stilam

Serhio Peress vakar Barselonas testos uzrādīja labāko apļa laiku, tomēr tajā pašā laikā žurnālistiem atzina, ka viņa komandas biedrs Džensons Batons ir vadošais pilots “McLaren” vienībā.

Spāņu AS avīzes žurnālists Peresam lūdza novērtēt viņa adaptācijas pakāpi “McLaren” komandā un jaunais meksikānis atbildēja: “Vērtējot no nulles līdz desmit, tas varētu būt seši vai septiņi.”

Tāpat Peress atzina, ka “McLaren” komandas menedžemnta stils un filozofija fundamentāli atšķiras no “Sauber” vienības, kur viņš aizvadīja iepriekšējās divas sezonas. Runājot par savu komandas biedru, Peress paziņoja, ka Batonam ir lielas priekšrocības, jo viņš bijis iesaistīts jaunā modeļa MP4-28 projektēšanā un attīstībā no paša sākuma.

“Džensons ir ļoti pieredzējis pilots un viņš mašīnas attīstībā ir ieguldījis ļoti daudz darba,” skaidroja meksikānis. “Mašīna līdz ar to ir pielāgota viņa stilam un tagad mans uzdevums ir adaptēt savu stilu šai mašīnai. Taču esmu drošs, ka līdz Austrālijai es būšu pilnībā gatavs jaunai sezonai. Jebkurā gadījumā esmu sajūsmā par “McLaren” komandu – jau no pirmās dienas jūtos šeit kā mājās.”

Serhio Peress noliedza, ka viņa attiecības ar komandu varētu izjukt tikai tāpēc, ka viņš pārstāv spāņvalodīgo valsti, gluži kā tas savulaik bija ar Huanu Pablo Montoiju vai Fernando Alonso.

“Apstākļi ir citi un piloti ir dažādi,” paizņoja Peress. “Šeit ir startējuši arī citi romāņu valodās runājošo tautu piloti, kas izcīnījuši arī titulu. Tautībai ir maza nozīme – pats galvenais ir pareizi apstākļi un laba mašīna. Mašīna ir ļoti atšķirīga no tās, ar kuru es startēju iepriekš, taču tā ir ļoti konkurētspējīga.”

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi