Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Talsu rallijā šogad startēs arī Norvēģijas, Zviedrijas un Lietuvas čempioni

Latvijas rallija čempionāta trešajā posmā BTA Rally Talsi plāno startēt vismaz četru valstu čempioni, informēja sacīkšu rīkotāji.Latvijas godu Talsos jau otro gadu pēc kārtas aizstāvēs četrkārtējie Latvijas čempioni Aivis Egle ar stūrmani Mārtiņu Jerumu, kuri 2009.gadā spēja apsteigt visus titulētos ārzemju ciemiņus.

Par spēcīgāko pašmāju braucēju konkurentu uzskatāms Norvēģijas N4 grupas čempions Andreas Mikelsens, kurš ir Markusa Gronholma skolnieks un pelnīti tiek dēvēts arī par vienu no šobrīd talantīgākajiem jaunajiem braucējiem. 20 gadus vecais norvēģis jau ir startējis 17 pasaules čempionāta posmos ar WRC klases automašīnu un viņš ir līdz šim jaunākais WRC pilots, kurš guvis punktus pasaules čempionāta ieskaitē. Talsos Mikelsens būs redzams, braucot ar 2010.gada N4 grupas Subaru Impreza. Sacensībām pieteicies arī ātrākais Zviedrijas braucējs N4 klasē Joke Nimans, kā arī Lietuvas čempions Ramūns Čapkausks. Par dalību BTA Rally Talsi aktīvi rit sarunas arī ar Igaunijas N4 grupas čempionu, Marko Martina audzēkni, Otu Tanaku, kurš pērn Aivim Eglem piekāpās tikai par nieka 3,83 sekundēm. „Jau tagad skatītājiem varam solīt, ka Talsu apkārtnes ceļos būs aizraujošas sacensības, taču turpinām aktīvi strādāt, lai piesaistītu pēc iespējas vairāk spēcīgu sportistu. Visus braucējus vieno vēlme salīdzināt savus spēkus ar citu valstu ātrākajiem braucējiem vienā no interesantākajām trasēm Latvijā”, paziņojumā citēts sacensību organizators Raimonds Strokšs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

LOK: Apdraudētas iespējas nodarboties ar sportu Rīgā

“Rimi” Olimpiskais sporta centrs saņēmis vēstuli no Rīgas domes ar paziņojumu, ka sakarā ar veiktajiem grozījumiem MK noteikumos nr. 350, no 1. oktobra vairāk nekā desmit reizes tiek paaugstināta ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi