Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Vēbera nedienas Ķīnā turpinās: trīs starta vietu sods par sadursmi ar Verņē

Markam Vēberam piešķirts trīs starta pozīciju sods nākamajā posmā par sadursmi ar Žanu Ēriku Verņē Ķīnas GP sacīkstes laikā.

“Es domāju, ka Markam nebija izredžu tik cauri sveikā no tās vietas, kur viņš mēģināja mani apdzīt,” paziņoja Verņē. “Es nēesmu pat drošs, ka viņš tiešām mēģinā apdzīšanas manevru. Es nezināju, ka viņš ir man aizmugurē tajā līkumā. Diemžēl sadursmes rezultātā manai mašīnai tika sabojāta grīda un tika zaudēta liela daļa piespiedējspēka.”

Tomēr Marka Vēbera nedienas ar to nebeidzās – pēc indicenta viņš devās boksos, kur “Red Bull” mehāniķi nomainīja priekšējo antispārnu, taču aizmirsa kārtīgi pieskrūvēt aizmugurējo labējo riteni, kurš pēc apļa nokrita. Tobrīd Vēbers jau pārvietojās ļoti lēnu, jo bija sajutis problēmas ar riteni.

Ķīnas GP nedēļas nogale austrālietim izvērtās ļoti neveiksmīgi – kvalifikācijas laikā radās problēmas ar degvielas indikatoru, kā dēļ Vēbera mašīna bija par maz degvielas un otrās kvalifikācijas laikā viņš palika trases malā. FIA nosūtīja Vēberu uz pēdējo starta pozīciju, jo bākā nebija nepieciešamā degvielas daudzuma analīžu veikšanai. Komanda nolēma startēt no boksiem un jau pirmajā aplī veikt boksu apmeklējumu, taču pārgalvīgā taktika neatmaksājās – cīņā ar lēnākajiem pilotiem Vēbers pieļāva kļūdu un cieta sadursmē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Futbolistes portrets. Luīze Lorence

Veiksmīgi savienot futbola spēlēšanu hobija līmenī ar divām darba vietām, studijām maģistrantūrā un jaunības izbaudīšanu nemaz nav neiespējami. To lieliski pierāda Luīze Lorence, viena no FK "...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi