Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Zutils uzrāda labāko laiku pirmajos treniņos Bahreinā

Pirmās formulas (F-1) vācu pilots Adrians Zutils piektdien uzrādīja labāko laiku pirmajā brīvo treniņu sesijā pirms Bahreinas Grand Prix izcīņas. Force India komanda vēl nekad nebija bijusi labākā rezultāta uzrādītāja. Zutils kopumā veica 18 apļus, viņa labākais laiks bija viena minūte un 56,583 sekundes.

Divkārtējais pasaules čempions Fernando Alonso ar savu Ferrari pēdējā aplī sasniedza otro labāko laiku un atpalika no vācieša par 0,183 sekundēm. Polis Roberts Kubica ar Renault spēkratu uzrādīja trešo ātrākā apļa laiku, lai gan atpalika no Zutila 0,458 sekundes. Ferrari pilots Felipe Masa vēl par 0,014 sekundēm un ierindojās ceturtajā vietā.Aiz līderu kvarteta ierindojās abas McLaren mašīnas. Piektais labākais bija pašreizējais pasaules čempions Džensons Batons (+0,485 s), bet aiz viņa palika Lūiss Hamiltons (+0,580). Augstu tika arī otra Force India mašīna. Vitantonio Liuci bija par 0,611 sekundēm lēnāks nekā viņa komandas biedrs, tomēr tas izrādījās septītais labākais rezultāts. Aiz Liuci palika abi Mercedes piloti Niko Rosbergs un Mihaēls Šūmahers, starp viņiem iespraucās austrālietis Marks Vēbers ar Red Bull mašīnu. Pirmo brīvo treniņu sesija bija īpaša arī ar to, ka Lotus komanda oficiāli atgriezās F-1 sacensību apritē. Pēdējo reizi Lotus startēja F-1 pirms 16 gadiem, tās pēdējais starts bija Austrālijas Grand Prix izcīņā. Piektdien Bahreinā pirmajos treniņos Lotus piloti Heiki Kovalainens un Jarno Trulli uzrādīja attiecīgi 20. un 21.labāko laiku, taču zaudēja ļoti daudz - vairāk nekā septiņas (!) sekundes aplī. Ne visai konkurētspējīgas pirmajos treniņos bija arī Sauber un Virgin komandu mašīnas. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

LOK: Apdraudētas iespējas nodarboties ar sportu Rīgā

“Rimi” Olimpiskais sporta centrs saņēmis vēstuli no Rīgas domes ar paziņojumu, ka sakarā ar veiktajiem grozījumiem MK noteikumos nr. 350, no 1. oktobra vairāk nekā desmit reizes tiek paaugstināta ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi