Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Jūrmalas MTB velomaratons pludmalē pulcēs Latvijas vadošos riteņbraucējus

Gaidāmo sestdien, 6. oktobrī, Majoru pludmalē jau tradicionāli startēs Jūrmalas MTB velomaratons, kas vienuviet pulcēs gan profesionālus riteņbraucējus, gan lielus un mazus šī sporta veida entuziastus no Pierīgas un citiem Latvijas reģioniem. Ikviens interesents ir aicināts izmēģināt spēkus kādā no četrām kalnu velobraukšanas distancēm, izbaudot kopā būšanas prieku un ieskandinot rudens sezonu uz aktīvas un pozitīvas nots. Dalību velomaratonā jau šobrīd ir apstiprinājuši arī pašmāju vadošie riteņbraucēji Emīls Liepiņš, Andžs Flaksis un Dmitrijs Sorokins.

Jūrmalas MTB velomaratons ir vienīgās kalnu riteņbraukšanas sacensības Latvijā, kuru unikālā trase aizsākas un arī noslēdzas pašā Baltijas jūras krastā, tālāk vedot pa pārbaudījumiem bagātajām Priedaines meža takām un distances noslēgumā – arī pa asfalta segumu. Licencētiem sportistiem velomaratona ietvaros tiks piedāvāta 47 km garā Sporta MTB distance; plaši iecienītā Tautas MTB distance (47 km) ļaus azartiskākajiem dalībniekiem startēt gan individuāli, gan komandas sastāvā; spilgtā Ģimeņu MTB distances parāde vienos Latvijas aktīvākās ģimenes un draugu kolektīvus 10 km garā braucienā pa pludmali, bet aizraujošais Bērnu brauciens (0,3 – 1 km) patiks arī pašiem mazākajiem divriteņu un līdzsvara velosipēdu stūrētājiem vecumā līdz 12 gadiem.

"Visu sezonu esmu pavadījis ārzemēs, taču tās noslēgumā ar prieku piedalīšos Jūrmalas MTB velomaratonā, gūstot jaunu pieredzi un emocijas. Iesaku ikvienam izmēģināt spēkus šajās sacensībās, lai aizvadītu rudenīgo brīvdienu sportiski uzlādējošā gaisotnē un, iespējams, iegūtu arī jaunus draugus,” komentē vairākkārtēji godalgotais One Pro Cycling komandas riteņbraucējs Emīls Liepiņš.

Jūrmalas MTB velomaratons ir ne tikai augsta līmeņa sacensības ar plašu balvu fondu, bet tie ir arī krāšņi saliedēšanās svētki ģimenēm un dažādu paaudžu riteņbraukšanas cienītājiem, kas ik gadu pulcē aizvien lielāku dalībnieku skaitu. Dienas gaitā pasākuma norises vietā apmeklētājus sagaida arī dažādas aizraujošas aktivitātes: izbraukumu tirdzniecības stendi, jautras atrakcijas, spēles un radošās darbnīcas bērniem, enerģiski mūzikas ritmi DJ Kelly Elly izpildījumā, kā arī citas izklaides iespējas. Tāpat, rūpējoties par sacensību dalībnieku labsajūtu, vairākos trases punktos tiks nodrošināts atspirdzinošais Neptunas minerālūdens, savukārt braucamrīku tehnisko stāvokli rūpīgi uzraudzīs velosipēdu serviss Velo Depo. Par labu noskaņojumu sacensību laikā rūpēsies atraktīvais pasākuma vadītājs Lauris Lizbovskis, bet dalībnieku izsalkumu pēc finiša remdēs Latvian Catering Company.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi