Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Latvijas regbija izlase EČ Ziemeļu zonas pirmās konferences noslēdzošajā mačā zaudē Zviedrijai

Latvijas regbija valstsvienība sestdien Eiropas čempionāta Ziemeļu zonas pirmās konferences noslēdzošajā spēlē viesos ar rezultātu 27:50 (13:19) zaudēja Zviedrijai.

Līdz ar to Latvija savā konferencē palika pēdējā vietā, tādējādi nākamajā sezonā startēs Ziemeļu zonas otrajā konferencē.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka Latvijas klasiskā regbija izlase pagājušā gada otrajā pusē Eiropas čempionāta Ziemeļu zonas pirmās konference sacensības sāka ar uzvaru 12:6 pret Ungāriju, taču tad sekoja neveiksme pret Lietuvas regbistiem ar rezultātu 19:33. Savukārt pagājušajā nedēļā savā laukumā ar rezultātu 14:32 tika zaudēts Ukrainai.

Konferencē ar 19 punktiem uzvarēja Lietuva, tālāk ar 12 punktiem sekoja Ukraina, deviņus punktus iekrāja Zviedrija, pieci punkti bija Ungārijai, bet četri - Latvijai.

Pēc viena apļa spēlēm vājākā komanda no Eiropas čempionāta Ziemeļu zonas pirmās konferences piecnieka izkrīt uz divīzijas otro konferenci. Savukārt labākā komanda Lietuva papildspēlē tiksies ar Dienvidu divīzijas čempioni Maltu, un uzvarētāja pacelsies līmeni augstāk.

Eiropas čempionātā ārpus konkurences joprojām ir Sešu nāciju turnīrs, kurā dalībnieku sastāvs nemainās. Līdzšinējā 1A divīzija no iepriekšējā cikla tika pārdēvēta par Čempionāta divīziju ar sešām komandām, seko vēl sešas komandas Trofejas divīzijā, bet aiz tās ir Ziemeļu un Dienvidu zonu pirmās konferences, kurās katrā ir pa piecām komandām.

Latvija (šobrīd pasaules rangā 50.vietā) Ziemeļu zonas pirmajā konferencē spēlēja ar Ukrainu (42.), Lietuvu (35.), Zviedriju (60.) un Ungāriju (68.).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi