Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +21 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Ballīte Parīzes pusfinālā

Iespēja sarūpēt sev varenu dāvanu divdesmitajā dzimšanas dienā ir Latvijas tenisistei Aļonai Ostapenko, kura Parīzē sezonas otrā Grand Slam pusfinālā spēlēs pret Šveices sportisti Timeju Bačinsku. Tiesa, līdzīgās noskaņās spēli gaida arī pretiniece, kurai ceturtdien aprit divdesmit astoņi gadi. Vērienīgā ballīte pulksten 16 būs vērojama LTV7 un Eurosport kanālos.

Abas tenisistes kāro sasniegt savu pirmo finālu Grand Slam līmenī, kas ir augstākais pasaules tenisā. Ostapenko ir pirmā Latvijas sportiste, kas šādas raudzes sacensībās tikusi līdz pusfinālam dāmu konkurencē (kungu vienspēlēs Francijas atklātā čempionāta pusfinālu pirms diviem gadiem sasniedza Ernests Gulbis), bet Bačinska tik tālu tikusi otro reizi. Pirms diviem gadiem viņa tieši Parīzē pusfinālā uzvarēja vienu setu pret nākamo čempioni Serēnu Viljamsu, bet pērn šajā turnīrā sasniedza ceturtdaļfinālu. 

"Šeit jūtos īpaši, atmosfēra ir fantastiska. Pat grūti izskaidrot, kāpēc, bet man šeit spēle vienmēr gājusi no rokas. Iespējams, tas tāpēc, ka mana dzimtā valoda ir franču, un šeit jūtos gandrīz kā mājās," sekmes Rolāna Garosa vārdā nosauktajos kortos skaidro Bačinska. Tikmēr Ostapenko neslēpj, ka ir patīkami pārsteigta par pašas sasniegto Parīzē. "Pirms turnīra noteikti nevarēju iedomāties, ka sasniegšu pusfinālu, jo māls nav mans mīļākais segums. Tomēr šeit man patīk spēlēt, jo Parīzē māls ir atšķirīgs – tas ir ļoti ātrs, tāpēc ir parocīgāks manam spēles stilam." 

Sportistes neslēpj, ka ir labas draudzenes, turklāt pagājušajā sezonā kopā aizvadīja sekmīgu dubultspēļu turnīru Ķīnā, kur sasniedza Premier sacensību ceturtdaļfinālu. 

Visu rakstu lasiet ceturtdienas laikrakstā Diena!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi