Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Lietus pārtrauc Sevastovas un Kirstjas spēkošanos Maiami

Latvijas pirmās raketes sieviešu tenisā Anastasijas Sevastovas Maiami WTA Premier sērijas turnīra otrās kārtas mačs ar rumānieti Soranu Kirstju ceturtdien lietus dēļ tika pārtraukts un tiks turpināts piektdien. Mačs tika pārtraukts brīdī, kad Sevastova pirmā seta taibreikā atradās iedzinējos ar 4:6.

Abas tenisistes laukumā, kuram dots astotā korta nosaukums, cīņu turpinās piektdien ne ātrāk par plkst.18 pēc Latvijas laika.

Sevastova jau spēles pirmajā geimtā tika pie breikbumbas, taču to neizmantoja. Turpmākajos četros geimos abas tenisistes apmainījās breikiem, turklāt otro un trešo geimu uzvarot "tīri". Sestajā geumā Kirstja bija tuvu tam, lai trešo reizi lauztu Sevastovas servi, taču liepājniece atspēlēja breikbumbu un panāca 3-3.

Nākamajā geimā Sevastova uzvarēja pie pretinieces serves, izvirzoties vadībā, taču savu nākamo servi nenosargāja, kas rumānietei ļāva panāk līdzsvaru. Nākamajos četros geimos uzvarēja servētājas un rezultāts pēc 12 geimiem bija 6-6, līdz ar to seta uzvarētāju vajadzēja noskaidrot taibreikā. Tajā Sevastova nonāca iedzinējos ar 1:5, bet vēlāk pēc divu setbumbu atspēlēšanas duelis pie rezultāta 4:6 lietus dēļ tika pārtraukts un pārcelts uz piektdienu.

Sevastova pasaules rangā pašlaik atrodas 25.vietā, bet turnīrā Maiami viņa izlikta ar 19.numuru, tāpēc pirmā kārta viņai bija brīva. Tikmēr Kirstja šobrīd ir planētas 65.rakete.

Abas tenisistes savā starpā līdz šim tikušās vienu reizi - tas notika 2013.gadā Patajas WTA International sērijas turnīra ceturtdaļfinālā, kad Kirstja izcīnīja pārliecinošu uzvaru ar 6-3, 6-0. Pāris mēnešus vēlāk traumu dēļ Sevastova lēma karjerai likt punktu, tomēr pusotru gadu vēlāk viņa atgriezās kortā un tagad sasniegusi jaunus augstumus WTA rangā.

Maiami turnīra pirmajā kārtā 26 gadus vecā Kirstja ar 6-2, 6-4 pārspēja Riodežaneiro olimpisko čempioni Moniku Puigu no Puertoriko, kura pasaules rangā atrodas 40.vietā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi