Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Marejs izcīna savu pirmo ATP titulu kopš 2017.gada

Kādreizējā planētas pirmā rakete vīru tenisā Endijs Marejs svētdien svinēja uzvaru Antverpenes ATP World Tour 250 turnīrā, izcīnot savu pirmo titulu kopš 2017.gada marta.

Britu tenisists, kurš rangā ieņem 243.vietu, finālā ar rezultātu 3-6, 6-4, 6-4 pārspēja šveicieti Stanu Vavrinku, kurš savulaik reitingā bija trešais, bet šobrīd ieņem 18.vietu.

Trīskārtējam Grand Slam turnīru čempionam Marejam šis ir 46. ATP tituls karjerā. 

Lielbritānijas tenisa zvaigzne pēc apstāšanās Austrālijas atklātā čempionāta pirmajā kārtā paziņoja, ka veiks gūžas operāciju, kas, visticamāk, liks punktu viņa karjerai. Tiesa, jūnija otrajā pusē viņš jau atgriezās kortā, sākumā piedaloties dubultspēlēs.

Tikmēr tādas pašas raudzes turnīrā Stokholmā uzvarēja Kanādas tenisists Deniss Šapovalovs (ATP 34.), kurš finālā ar 6-4, 6-4 pārspēja serbu Filipu Krajinoviču (ATP 60.). Šapovalovam šis bija pirmais fināls karjerā un tika izcīnīts arī pirmais tituls.

Tāpat ATP World Tour 250 turnīrs norisinājās Maskavā, kur mājinieks Andrejs Rubļovs (ATP 31.) finālā ar 6-4, 6-0 uzveica francūzi Adrianu Mannarīno (ATP 44.). Rubļovam šis ir otrais ATP tituls karjerā. 

Maskavā par trofeju cīnījās arī sievietes, šveicietei Belindai Benčičai (WTA 10.) Premier raudzes turnīra finālā ar 3-6, 6-1, 6-1 pārspējot mājinieci Anastasiju Pavļučenkovu (WTA 40.). Benčiča izcīnīja savu ceturto titulu karjerā un otro šajā sezonā.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka Latvijas sieviešu tenisa otrā rakete Aļona Ostapenko svētdien Luksemburgas WTA International finālā ar rezultātu 6-4, 6-1 uzvarēja Vācijas tenisisti Jūliju Gērgesu.

Ostapenko šis bija pirmais WTA tituls kopš 2017.gada septembra un trešais karjerā. Viņas kontā ir arī Francijas atklātā čempionāta un Seulas WTA International trofejas.

Ostapenko WTA rangā atrodama 63.vietā un šajā turnīrā piedalījās ar rīkotāju īpašo ielūgumu, bet viņas pretiniece ir 26.pozīcijā un sacensībās izlikta ar augsto otro numuru.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi