Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Ostapenko ASV atklāto čempionātu uzsāks ar maču pret Kruniču

Latvijas sieviešu tenisa otrā rakete Aļona Ostapenko otrdien ASV atklātā čempionāta pirmajā kārtā tiksies ar serbieti Aleksandru Kruniču. Mačs būs kā pirmais sestajā kortā un sāksies plkst. 18 pēc Latvijas laika. Šobrīd Ostapenko rangā ieņem 77. vietu, kamēr Kruniča WTA reitingā atrodama 97. pozīcijā. Abas tenisistes savā starpā iepriekš tikušās vienreiz - 2017. gada Sinsinati turnīrā uz cietā seguma, kad ar 6:4, 6:2 uzvarēja Kruniča.

Latvijas tenisistei, kuras kontā ir uzvara 2017. gada Francijas atklātajā čempionātā, kā arī vēl viens tituls Seulas turnīrā tajā pašā gadā, šī nav labākā sezona. Viņa līdz šim uzvarējusi 14 no 35 mačiem. Arī serbietei vienspēlēs nav ar ko palepoties, jo 26 mačos gūti vien deviņi panākumi. Karjeras laikā viņai uzvara 2018. gada Rosmalenas turnīrā uz zāles Nīderlandē. Abām tenisistēm šogad krietni labāk veicies dubultspēlēs.

Ostapenko US Open turnīrā piedalīsies piekto reizi. Pēdējos divos gados viņai izdevies iekļūt sešpadsmitdaļfinālā. Šogad Latvijas tenisistei šajā turnīrā jāaizstāv 130 punkti.

Kruniča šajā turnīrā piedalīsies septīto reizi. Vislabāk viņai veicās 2014. gadā, kad izdevās iekļūt sacensību astotdaļfinālā. Pērn, tāpat kā Ostapenko, serbiete Ņujorkā tika apstādināta trešajā kārtā, kur viņu trijos setos apturēja pēc tam līdz pusfinālam aizkļuvusī mājiniece Medisona Kīsa.

Jau ziņots, ka pirmajā US Open kārtā Latvijas pirmā rakete Anastasija Sevastova ar 6:3, 6:3 pārspēja kanādieti Eižēniju Bušāru.

Pēdējais sezonas Grand Slam turnīrs norisināsies turpmākās divas nedēļas. Tenisisti US Open, kas norisinās uz cietā seguma, cīnīsies par 57,24 miljonu dolāru (nepilnu 52 miljonu eiro) lielu balvu fondu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi