Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Ostapenko: Esmu Seulas turnīra favorīte, taču titula izcīnīšanai būs jārāda sava labākā spēle

Aļona Ostapenko uzskata sevi par Seulas WTA International sērijas turnīra galveno favorīti, taču, lai pie tiktu pie titula, nāksies rādīt savu labāko sniegumu, atzīst tenisiste.

Ostapenko, Seulā pirmo reizi karjerā aizvadot spēli kā WTA ranga pirmā desmitnieka tenisiste, ar 7-6 (8:6), 6-1 uzvarēja zviedrieti Juhannu Lāšsoni, kura rangā ir 85.pozīcijā.

"Šobrīd esmu ranga Top10 spēlētāja, tāpēc pretiniecēm mačos pret mani nav ko zaudēt. Viņas centīsies parādīt savu labāko spēli, jo viņām būs mazāks [psiholoģiskais] spiediens nekā man," WTA citē Ostapenko teikto. "Esmu šī turnīra favorīte, taču titula izcīnīšanai man nāksies labi sagatavoties katrai cīņai un spēlēt savu labāko tenisu."

Ostapenko ar Lāšsoni tikās otro reizi karjerā un izcīnīja otro uzvaru, taču otrdienas mačs bijis grūtāks nekā pērn aizvadītais.

"Šodien viņa spēlēja daudz labāk. Pirmajā setā viņa labi servēja, nedodot man iespēju breikam. Savukārt pie manas serves bija vairāki grūti geimi, jo īpaši pie rezultāta 5-5. Par laimi uzvarēju to geimu," atzina Ostapenko, kura 11.geimā atspēlēja vienu breikbumbu.

Savukārt taibreikā Latvijas sportiste bija veiksmīgāka tā izskaņā. "Cīnījos līdz beigām, centos koncentrēties savam sniegumam, spēlēt katru bumbu, nedomājot ne par ko citu," taibreiku atcerējās Ostapenko. "Pēc uzvaras pirmajā setā ieguvu pārliecību, un tālāk jau bija vieglāk."

Latvijas tenisisti šajā mačā aktīvi atbalstīja arī vietējā publika, par ko Ostapenko pauda gandarījumu.

"Cik dzirdēju, viņi [skatītāji] sauca "Osta", nevis manu pilno uzvārdu, taču viņi mani lieliski atbalstīja un tas bija patīkami. Šeit esmu izjutusi lielisku attieksmi, jo kāds fans man uzdāvināja puķes, bet cits - korejiešu spilvenu," par sirsnīgo uzņemšanu priecīga bija Ostapenko.

Otrajā kārtā Ostapenko ceturtdien spēkosies ar japānieti Nao Hibino. Latvijas tenisiste šajā turnīrā izlikta ar pirmo numuru, šādu godu gūstot pirmoreiz karjerā, turklāt viņa jau pašlaik turnīrā palikusi kā vienīgā tenisiste no ranga pirmā piecdesmitnieka.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bertāns: Vēlos spēlēt, un Dubaijā to varēs darīt

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns, kurš pagājušajā nedēļā pievienojās Adrijas līgas jaunpienācējai Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) klubam "Dubai", komandu papildinājis, lai atkal varētu izb...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi