Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Pirmdiena, 21. oktobris
Severīns, Urzula

Ostapenko WTA rangā zaudē vienu pozīciju un ieņem 15.vietu

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko jaunākajā Sieviešu tenisa asociācijas (WTA) rangā atkāpusies par vienu vietu un ierindojas 15.pozīcijā.

Latvijas otrā rakete Darja Semeņistaja rangā pakāpusies par piecām vietām un ieņem 125.pozīciju, Anastasija Sevastova pakāpusies par vienu vietu uz 363.pozīciju, bet Diāna Marcinkēviča ir par sešām vietām augstāk kā pirms nedēļas un atrodas 381.vietā.

Savukārt Kamilla Bartone ir divas vietas augstāk (503.), Daniela Vismane zaudējusi četras pozīcijas (579.), Sabīne Rutlauka pakāpusies par astoņām pozīcijā (1061.), WTA rangā pirmo reizi ir Adelina Lačinova, ieņemot 1101.vietu, Margarita Ignatjeva zaudējusi vienu vietu (1157.), Valērija Kargina ir par astoņām vietām augstāk (1238.). Pirmo reizi WTA rangā ir arī Marija Semeņistaja, ierindojoties 1386.pozīcijā.

Ranga līderpozīcijā atgriezusies baltkrieviete Arina Sabaļenka, kurai otrajā pozīcijā seko vienu vietu zaudējusī poliete Iga Švjonteka, trešo vietu saglabā amerikāniete Korija Gofa, ceturto - amerikāniete Džesika Pegula, piekto - Jeļena Ribakina no Kazahstānas, kurai seko Jasmīne Paolīni no Itālijas. Joprojām septītā ir Džena Sjiņveņa no Ķīnas, astotā - Emma Navarro no ASV. Uz devīto pozīciju pakāpusies krieviete Darja Kasatkina, kamēr labāko desmitnieku noslēdz Beatrise Hadada Maja no Brazīlijas.

Dubultspēļu rangā Ostapenko saglabā sesto vietu, bet viņas pāriniece ukrainiete Ludmila Kičenoka ieņem trešo pozīciju. Darja Semeņistaja nav mainījusi savu pozīciju un atrodas 127.vietā, Vismane atguvusi astoņas vietas (241.), Marcinkēvičai ir deviņu vietu kāpums (252.), Bartonei padevies divu vietu kāpums (326.), Ignatjeva ir par vienu vietu augstāk (865.), Daniela Dārta Feldmane atkāpusies par četrām pozīcijām (1276.), Marina Markina ir par divām pozīcijām zemāk (1289.), bet Kargina zaudējusi desmit vietas (1528.).

Ostapenko pārī ar Kičenoku dubultspēlē jau ir garantējusi līdzdalību sezonas noslēguma finālturnīrā.

Pasaules ranga līdere ir čehiete Kateržina Sinjakova, kura pēdējos turnīros spēlē kopā ar amerikānieti Teilori Taunsendu.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi