Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Sevastovai neveiksme arī Notingemas turnīra dubultspēļu pirmajā kārtā

Latvijas tenisiste Anastasija Sevastova trešdien piedzīvoja zaudējumu Lielbritānijā notiekošā Notingemas WTA International sērijas turnīra dubultspēļu sacensību pirmajā kārtā. Pirmās kārtas cīņā Sevastova pārī ar vācieti Monu Bartelu ar rezultātu 6-7 (4:7), 6-3, 8:10 spraigā cīņā piekāpās ar ceturto numuru izliktajām amerikānietei Kristīnai Makheilai un britu tenisistei Heterei Vatsonei. Līdz ar to dubultspēļu turnīru Sevastova noslēgusi ar vienu WTA ranga punktu.

Zīmīgi, ka Sevastova ar Makheilu otrdien tikās vienspēļu turnīra pirmās kārtas mačā, kad Latvijas tenisiste piedzīvoja neveiksmi ar 0-6, 7-5, 6-7 (2:7).

Arī vienspēļu turnīru Sevastova noslēdza ar vienu WTA ranga punktu.

Sevastova, kura pasaules rangā atrodas 19.vietā un kura turnīrā bija izlikta ar otro numuru, līdz šim uz zālāja seguma kortiem, izņemot vienu turnīru pērn, kurā viņa tika līdz finālam, spēlējusi neveiksmīgi, nevienos citos mačos uz zāles seguma pie panākuma netiekot.

Tikmēr Makheila ir planētas 58.rakete.

Sevastova Francijas atklātajā čempionātā, kas risinājās iepriekšējās divās nedēļās, tika līdz trešajai kārtai, kur piekāpās horvātietei Petrai Martičai. Sezonas otro Grand Slam turnīru Sevastova sāka kā Latvijas dāmu tenisa pirmā rakete, taču pēc Aļonas Ostapenko sensacionālā triumfa viņa nu ir valsts otrā, 20 gadus vecajai tautietei šonedēļ ieņemot 12.vietu.

Līdz pērnajam gadam Sevastova uz zālāja seguma savā karjerā nebija uzvarējusi nevienā pamatturnīra mačā, tomēr tad negaidīti aizkļuva līdz Maljorkas WTA International sērijas turnīra finālam. Pēc tam gan viņa Vimbldonā zaudēja pirmajā kārtā, līdz ar to Maljorka ir vienīgais turnīrs, kur viņa uz zālāja spējusi uzvarēt kaut vienā mačā, bet pārējos turnīros uz šī seguma viņa ir zaudējusi visos astoņos mačos, četras neveiksmes piedzīvojot Vimbldonas čempionātā.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi