Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +8 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Labi padarīta darba sajūta

Pretējā noskaņojumā pirmdienas vakarā Londonas stadionu atstāja abi pasaules čempionātā startējušie Latvijas vieglatlēti. Skrējēja Gunta Latiševa-Čudare pēc laba snieguma 400 metru pusfinālā bija gandarīta par paveikto, savukārt trīssoļlēcējs Elvijs Misāns, kurš neaizsniedzās līdz finālsacensībām, šaustīja sevi par neizmantoto iespēju.

Kvalifikācijas sacensību pirmais lēciens Misānam bija visai daudzsološs – 16,55 metri, un nevarēja nepamanīt, ka nobeiguma fāzē palika rezerve. Tomēr rezultātu uzlabot tā arī neizdevās. "Pēdējā solī sagāzās pleci uz priekšu un nevarēju vairāk izmest kājas uz priekšu. Tur palika krietna tiesa, ko varēju vēl pielikt," pēc sacensībām norādīja Elvijs. Itin labais lēciens atstājis negatīvu iespaidu uz turpmāko sacensību gaitu. "Es aizdomājos, ka tas taču ir tik vienkārši... Sakāpa galvā, un otrais lēciens nesanāca, jo pats sevi biju izsitis no līdzsvara. Trešajā vairs nevarēju no sevis visu izvilkt ārā, lai gan apkārt pūlis bļaustījās un vajadzēja būt tieši pretēji." Misāns neslēpa, ka bija nomērķējis uz rezultātu tuvu 17 metru atzīmei.

Latiševa-Čudare pēc 400 metru pusfināla (51,57 sekundes) bija sagurusi, bet laimīga. "Esmu ļoti gandarīta. Man tikai ir nedaudz žēl par šāsdienas iznākumu, jo es zinu – ja celiņš nebūtu tik ļoti ārpusē, es varētu vairāk pacīnīties distancē. Jāmācās no paša sākuma skriet tik ātri, ja arī neviena nav līdzās. Es gan baidījos, ka pusfinālā varētu būt sliktāks rezultāts, jo pēc iepriekšējās dienas skrējiena organisms bija pamatīgi noguris." Priekšskrējienā Gunta sasniedza jaunu personisko rekordu (51,37).

Visu rakstu lasiet trešdienas, 9. augusta, avīzē Diena!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi