Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Vieglatlētikas leģenda Džonsons netic, ka kāds no pašreizējiem sprinteriem labos Bolta rekordus

Vismaz nākamajā gadu desmitā netiks laboti Jamaikas sprinterim Useinam Boltam piederošie pasaules rekordi 100 un 200 metru skrējienos, pārliecināts ir cits izcils skrējējs Maikls Džonsons.

Savukārt Vaidem van Nīkerkam būs problēmas vienā čempionātā uzvarēt 200 un 400 metru skrējienos, Džonsons paudis interneta vietnē insidethegames.biz.

"Neviens nevar pateikt cik ilgi saglabāsies rekordi, tāpēc arī es atturēšos," sacīja Džonsons, kura 200 metru skrējiena rekordu 19,32 sekundes, Bolts 2009.gada pasaules čempionātā samazināja līdz 19,19 sekundēm.

"Taču nedomāju, ka Bolta rekordus varētu labot kāds no pašreizējiem sprinteriem," lēsa Džonsons. "Bet pēc desmit gadiem var parādīties jauns izcils atlēts, kura unikālais talants ļaus labot abus [rekordus]."

Van Nīkerks 2016.gada olimpiskajās spēlēs pārspēja Džonsona pasaules rekordu 400 metru distancē. 2017.gadā viņš stadiona apļa skrējienā ieguva zeltu arī pasaules čempionātos, tomēr 200 metros palika otrais aiz Turcijas pārstāvja Ramila Gulijeva.

Džonsons 1996.gadā šajās abās disciplīnās uzvarēja olimpiskajās spēlēs Atlantā.

"Tā ir sarežģīta dubultuzvara," pauda atzina Džonsons. "Te neko nevar paredzēt. Viss atkarīgs no sportista, viņa treniņu metodēm un sacensībām. Van Nīkerkam ir unikāls talants, taču viņa treniņi nav pietiekami. Trenēšanās šīm abām distancēm ir viltīga. Domāju, ka daudzi sportisti un treneri nav to sapratuši."

Kā vēstīts, ja van Nīkerka karjera joprojām ir savā pirmajā pusē, Bolts pērn pēc pasaules čempionāta lika punktu izcilajai karjerai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi