Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Graudiņa/Kravčenoka piedzīvo zaudējumu PČ astotdaļfinālā

Latvijas pludmales volejbolistes Tīna Graudiņa/Anastasija Kravčenoka trešdien Hamburgā piedzīvoja zaudējumu pasaules čempionāta astotdaļfinālā.

 

Turnīrā ar 26.numuru izliktās Graudiņa/Kravčenoka ar 0-2 (11:21, 18:21) piekāpās turnīra piektajam numuram Eiprilai Rosai/Aleksandrai Klinemenai no ASV

Spēles pirmais sets latvietēm padevās ļoti neveiksmīgs, jo pretinieces jau ar mača sākumu uzņēmās iniciatīvu, bet spēles turpinājumā Latvijas pāris nespēja pietuvoties spēcīgajam ASV pārim, ciešot zaudējumu ar 11:21.

Otrais sets iesākās ļoti līdzīgi, abiem pāriem panākot neizšķirtu 2:2, bet nedaudz vēlāk Graudiņa/Kravčenoka spēja panākt 4:2. Mača turpinājumā latvietes lielākoties bija vadībā, bet pretinieces spēja izlīdzināt rezultātu, panākot 8:8. Neilgi pēc tam jau trīs punktu pārsvars bija ASV pārim, bet latvietes tā arī nespēja pārņemt vadību un vienubrīd pat bija iedzinējos ar 9:14. Mača turpinājumā rezultāta starpību izdevās nedaudz samazināt, tomēr ne pietiekoši, līdz ar to tika piedzīvots zaudējums setā un visā mačā.

Iepriekš jau ziņots, ka Latvijas sportistes pamanījās savā apakšgrupā izcīnīt uzvaras visās trijās spēlēs, kas ļāva ieņemt pirmo vietu, bet izslēgšanas spēļu turnīra pirmajā mačā tika pieveiktas turnīrā ar 33.numuru izliktās Jevgeņija Ukolova/Jekaterina Birlova no Krievijas. Savukārt ASV pāris E apakšgrupā ieņēma otro vietu, bet astotdaļfinālā pārspēja Brazīlijas duetu.

Tikmēr Mārtiņš Pļaviņš/Edgars Točs izslēgšanas spēlēs spēkosies ar Brazīlijas pāri Pedro Solbergu Salgado un Vitoru Gonšalvešu Felipi, kuri turnīrā izsēti ar 24.numuru, bet Aleksandrs Samoilovs/Jānis Šmēdiņš cīnīsies ar citu Brazīlijas pāri Andrē Lojolu Šteinu un Žeorži Vanderleju.

Pasaules čempionātā 48 pāri tika sadalīti 12 apakšgrupās pa četriem katrā. Pēc viena apļa turnīra katras grupas divas labākās vienības, kā arī četri no 12 trešo vietu ieguvējiem kvalificējās izslēgšanas sacensībām. Savukārt pārējās astoņas trešo vietu ieguvējas tiks salozētas pa pāriem un cīnijās par vēl četrām ceļazīmēm uz izslēgšanas turnīru.

Pasaules čempionāts Hamburgā notiks līdz svētdienai. Pasaules čempionu titulus izcīnījušie dueti savām valstīm nodrošinās ceļazīmes uz 2020.gada Tokijas olimpiskajām spēlēm.

Pirms diviem gadiem notikušajā pasaules čempionātā labākais duets no Latvijas bija Samoilovs/Šmēdiņš, kuri aizkļuva līdz turnīra astotdaļfinālam.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi