Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Šmēdiņš nosaukts par Pasaules tūres pludmales volejbolā labāko cēlāju

Latvijas pludmales volejbolists Jānis Šmēdiņš nosaukts par aizvadītās Pasaules tūres sezonas labāko cēlāju, noskaidrojies spēlētāju, treneru, tiesnešu un Starptautiskās Volejbola federācijas (FIVB) amatpersonu aptaujā.

Latvijas vadošais pludmales volejbola pāris Šmēdiņš un Aleksandrs Samoilovs šosezon uzvarēja vienā četru zvaigžņu turnīrā, kā arī tika pie bronzas vienās piecu zvaigžņu un vienās četru zvaigžņu sacensībās. Tāpat Šmēdiņš/Samoilovs ieguva sudrabu Eiropas čempionātā.

Šmēdiņš tika atzīts par labāko cēlāju, bet Samoilovs kopā ar 43 gadus veco brazīlieti Rikardu Santušu tika nosaukti par gada sportistiem.

Par aizvadītās sezonas labāko spēlētāju tika nosaukts talantīgais norvēģis Annešs Mūls, kurš kopā ar savu pārinieku Kristianu Sērumu aizvadīja teicamu sezonu, uzvarot divos no trim piecu zvaigžņu posmiem un triumfējot Pasaules kausa finālsacensībās.

Pašlaik 21 gadu vecais Mols tika nosaukts arī par labāko bloķētāju, labāko uzbrūkošo spēlētāju un progresējošāko sportistu. Savukārt 22 gadus veco Sērumu atzina par sezonas labāko aizsardzības spēlētāju.

Labākā servētāja godu izpelnījās Brazīlijas pludmales volejbolists Evandru Gonsalvešs Oliveira, bet viņa tautietis Santušs saņēma arī iedvesmojošākā spēlētāja balvu. Savukārt labākā debitanta balvu saņēma krievu sportists Igors Veļičko.

Pasaules tūrē piedalījās arī otrs Latvijas duets Mārtiņš Pļaviņš/Edgars Točs, kuri uzvarēja vienā četru zvaigžņu posmā un ieguva sudraba godalgas vienā triju zvaigžņu posmā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi