Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Dainis Dukurs par iespēju sarīkot Siguldā PK posmu: Lai tikai uztic mums, mēs izdarīsim

Siguldas bobsleja un kamaniņu trases direktors, skeletona treneris Dainis Dukurs aģentūrai LETA atzinis, ka organizatoru komanda ir gatava pašmāju trasē sarīkot Pasaules kausa (PK) sacensības, ja šāda iespēja tiktu dota.

Jau vairākus gadus ir cerība, ka kādu dienu Siguldā norisināsies Pasaules kausa posms bobslejā un skeletonā, taču šajā ziņā augstāka mēroga sacensības par Eiropas kausu vēl nav organizētas.

"Ja bobsleju atdalītu no skeletona, un bobslejs startētu Lillehammerā, bet skeletons - Siguldā, tad pie mums būtu iespēja sarīkot arī Pasaules kausa posmu. Tā būtu izdevība atvest pasaules labākos sportistus, ne tikai juniorus. Kā federācija un ledus sagatavotāji esam pierādījuši, ka šajā lietā kaut ko saprotam. Lai tikai uztic mums, mēs izdarīsim. Domāju, ka Starptautiskā Bobsleja un skeletona federācija (IBSF) šo pasaules čempionātu arī kādā veidā vērtēs. Šeit bija cilvēki, kuri visu pārrauga," pēc aizvadītajā nedēļas nogalē Siguldā notikušā pasaules junioru čempionāta skeletonā atklāja Dukurs.

"Problēma ir tā, ka šie abi sporta veidi ir sasieti tik cieši kopā, ka diez vai izdosies. Ir daudz jau tas, ka junioru pasaules čempionātā bobslejā bija sacensības Vinterbergā, bet skeletonā - Siguldā. Tas ir pirmais solis, ko mēs ierosinājām, ka var arī šādā formātā. Iespējams, pirms tam viņi par to nebija aizdomājušies," norādīja Dukurs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi