Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Ekmanis pēc bobslejistu atlases: Materiāls pat ir ievērojami labāks nekā citus gadus

Pēc sestdien Murjāņos notikušās atlases bobsleja saimē uzņemti 14 sportisti, bet maijā būs vēl viena iespēja interesentiem kļūt par bobslejistiem, aģentūrai LETA atklāja Latvijas Bobsleja un skeletona federācijas (LBSF) ģenerālsekretārs Zintis Ekmanis.

Kā informēja Ekmanis, uz sestdienas atlasi kopumā ieradušies 86 cilvēki, no kuriem paņemti 14. Tiesa, 17.maijā turpat Murjāņu sporta ģimnāzijā notiks vēl viena atlase, lai tiem, kuriem ar pirmo piegājienu neizdevās iekļūt komandā, būtu vēl viena iespēja.

"Par atlasi varam priecāties, jo materiāls pat ir ievērojami labāks nekā citus gadus," gandarīts bija Ekmanis. "Savā paspārnē paņēmām 14 sportistus, bet atsijāšanās parasti notiek pēc pirmajām nometnēm. Otrā reize pienāk tad, kad sāk stumt starta estakādē, bet trešā - kad sākas braucieni trasē. Kad šie posmi ir izturēti, tikai tad var sākt domāt par dalījumu ekipāžās."

Ekmanis arī sacīja, ka šajā atlasē komandā nav iekļuvuši tādi interesenti, kuriem citos gados tur būtu vieta. Tas ir iemesls, kāpēc nolemts rīkot vēl vienu atlasi.

"Dosim vēl vienu iespēju. Kāds varbūt dabūja traumu, kādam nepaveicās. Lai izslēgtu iespēju, ka kāds palaists garām, rīkosim vēl vienu atlasi," uzsvēra Ekmanis.

Kuplais interesentu skaits sestdienas atlasē Ekmanim atgādinājis 2004.gadu, kad pēc Sanda Prūša kļūšanas par Eiropas čempionu gribētāju kļūt par bobslejistiem bijis ap 250.

Aizvadītajā sezonā Latvijas bobsleja pilots Oskars Ķibermanis četriniekos izcīnīja sudrabus gan pasaules un Eiropas čempionātos.

Top komentāri

Neslāvs
N
iedzimtība attīrās !
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi