Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Jauna sezona, augsti mērķi. Startē PK izcīņa bobslejā un skeletonā

Pasaules kausa izcīņa skeletonā un bobslejā sāksies sarežģītajos Leikplesidas līkločos.

Olimpisko sezonu sāks ledus trašu pavēlnieki, kuri ir Latvijas galvenās cerības gaidāmajās ziemas olimpiskajās spēlēs 2018. gada februārī Phjončhanā. ASV trasē Leikplesidā ceturtdien pulksten 15.25 pēc Latvijas laika sāksies skeletona sacensības sievietēm. Latviju pārstāvēs Lelde Priedulēna. Pulksten 22.25 pirmo braucienu veiks bobsleja divnieku ekipāžas. Piektdien bobslejistiem vēlreiz notiks divnieku mači (sākums plkst. 20), bet pirms tam 15.25 sacensības aizvadīs skeletonisti vīrieši, arī Martins un Tomass Dukuri. Tiešraides LTV7.

Neierasti agri ieplānotais sezonas sākums un siltie laikapstākļi Leikplesidā jau radījuši galvassāpes organizatoriem. Pirmdien tika atcelti visi treniņbraucieni, otrdien braucienus atļāva veikt, bet pēc tam kļuva skaidrs, ka šādos apstākļos nebūtu prātīgi rīkot bobsleja četrinieku mačus. Trases atsevišķās vietās ledus varētu arī neizturēt smago rumaku iedzītās pēdas. Leikplesidā notiks divi bobsleja divnieku mači, bet nākamnedēļ Pārksitijā – divas četrinieku sacensības.  

Otrdienas skeletona treniņbraucienos ātrākos laikus uzrādīja sportisti, kuriem bija iespēja iepriekš rūpīgi apgūt trases līkločus. Korejietis Sunbins Juns atteicās no braucieniem oficiālajā treniņu nedēļā Phjončhanā, jo mājas trasi jau bija apguvis, un tā vietā devās "piešaut" Leikplesidas virāžas. Otrdien abos treniņbraucienos Junam bija labākais rezultāts. Amerikāņiem Metjū Antuānam un Džonam Deilijam mājas trase arī ir labi zināma, un viņiem katram pa reizei otrs ātrākais brauciens. Brāļi Dukuri abas reizes bija labāko astoņniekā, Tomasam pirmajā braucienā uzrādot trešo ātrāko laiku. Treniņu rezultātiem tomēr lielu vērību nav vērts veltīt, jo lielākā daļa sportistu eksperimentē ar tehniku.

Visu rakstu lasiet ceturtdienas laikrakstā Diena!


Ziemas olimpiskajām spēlēm Phjončhanā seko līdzi - Diena.lv/phjonchana2018

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bertāns: Vēlos spēlēt, un Dubaijā to varēs darīt

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns, kurš pagājušajā nedēļā pievienojās Adrijas līgas jaunpienācējai Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) klubam "Dubai", komandu papildinājis, lai atkal varētu izb...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi