Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +19 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Rastorgujevs: Slēpojumā varu konkurēt ar ikvienu

Pasaules čempionāta pirmie divi individuālie starti Latvijas labākajam biatlonistam Andrejam Rastorgujevam nav snieguši gandarījumi, tomēr viņš palicis apmierināts ar slēpojumu iedzīšanas sacensībās.

Rastorgujevs sestdien desmit kilometru sprintā nopelnīja četrus soda apļus un ierindojās vien 57.pozīcijā, bet svētdien 12,5 kilometru iedzīšanā viņam bija piektais ātrākais slēpošanas laiks, tomēr atkal tika pieļautas piecas kļūdas, kas gan neliedza pakāpties līdz 37.vietai.

"Pirmie divi pasaules čempionāta individuālie starti aizvadīti bez gandarījuma. Labā lieta ir tā, ka pēc iedzīšanas ir skaidrs, ka distancē varu konkurēt ar jebkuru, šaušanas laiks arī ir apmierinošs," savā Facebook profilā pavēstījis Rastorgujevs. "Tomēr šaušanas precizitāte šobrīd nav tāda, kas ļautu uzrādīt augstvērtīgu rezultātu. Zinu kur un kāpēc aizgāja katrs šāviens un tagad jau gatavojos nākamajam startam."

"Liels paldies visai manai komandai, kas izdarīja savu darbu lieliski," paudis sportists.

Pasaules čempionāts biatlonā turpināsies arī visu šo nedēļu. Vispirms trešdien un ceturtdien tiks aizvadītas individuālās distances dāmām un vīriem, piektdien un sestdien risināsies stafetes sacensības, bet svētdien notiks masu starta distances, tomēr, tām kvalificēties Latvijas sportistiem būs ļoti grūti.

Rastorgujevs šosezon četrās Pasaules kausa sacensībās ierindojies labāko desmitniekā, bet Eiropas čempionātā, nestartējot planētas spēcīgākajiem biatlonistiem, viņš izcīnīja bronzas medaļu iedzīšanā un bija ceturtais sprintā.

Pasaules kausa kopvērtējumā Rastorgujevs ar 221 punktu pašlaik atrodams 29.pozīcijā.

 

Top komentāri

Randy, BR-Deutschland & Latvija, €U
R
Rastorgujevs: Slēpojumā varu konkurēt ar ikvienu >>>>> Tad varbuut vajag paarkvalificeeties uz tiiro distanchu sleeeposhanu?
M
M
"Zinu kur un kāpēc aizgāja katrs šāviens" - protams, pēc piena aizgāja, un aizgāja tāpēc, ka Rastijam trīc rokas. Plinte saprot, ka cilvēkam ar tik trīcošām rokām ir nepieciešams piens, un tāpēc sūta lodes pakaļ!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi