Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Šifrina pēc kritiena nobraucienā nogādāta slimnīcā pārbaužu veikšanai

Titulētā ASV kalnu slēpotāja Mikeila Šifrina piektdien 2026.gada ziemas olimpisko spēļu trasē Kortīnā d'Ampeco piedzīvoja kritienu nobraucienā un tika nogādāta slimnīcā pārbaužu veikšanai.

Piezemējoties, Šifrina zaudēja līdzsvaru un ielidoja drošības tīklā. Nekavējoties pie sportistes piesteidzās medicīnas personāls un kalnu slēpotāja trasi pameta pašas spēkiem, tiesa, pieklibojot.

Kā paziņoja Šifrinas komanda, viņa tika nogādāta Kortīnas slimnīcā, kur tiks veiktas pārbaudes kritienā cietušajai kreisajai kājai.

Tāpat kritienus piedzīvoja arī itāliete Federika Brinjone, kā arī šveicietes Mišele Gisina un Korinne Zutere. Brinjone un Gisina, visticamāk, izvairījās no savainojumiem, savukārt Zutere guva ceļgala traumu.

Savainojuma dēļ sezona beigusies Šifrinas ciešākajai konkurentei slovākietei Petrai Vlhovai, savukārt vīriešu konkurencē sezonu neturpina amerikānietes dzīvesbiedrs norvēģis Aleksanders Omods Kilde un francūzis Aleksis Pinturo.

Piektdien nobraucienā uzvarēja austriete Štefānija Venīre, kura finišēja vienā minūtē un 33,06 sekundēs. Otrās vietas ieguvēja šveiciete Lara Gūta-Behrami zaudēja 0,39 sekundes, bet vēl 0,32 sekundes atpalika un trešo vietu dalīja kanādiete Valērija Grenjē, austriete Kristina Agera un itāliete Sofija Godža.

Nobraucienā sezonas līdere ar 290 punktiem ir Godža, kura par 74 punktiem apsteidz Venīri. Visu disciplīnu summā pirmā ir Šifrina ar 1209 punktiem, par 340 punktiem pārspējot Gūtu-Behrami.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

RFS futbolisti spraigā derbijā pārspēj Riga komandu

Pašreizējā Latvijas čempione RFS sestdien Tonybet futbola virslīgas pirmā apļa pēdējās, devītās kārtas mačā viesos ar rezultātu 2:1 (1:0) uzveica vicečempioni Riga un pēc uzvaras pār tiešo konkuren...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi