Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Aizvadīta Foursquare diena 2012

Foursquare diena 2012 aizvadīta ar panākumiem un ķluvusi par līdz šim vērienīgāko foursquare platformas dalībnieku satikšanās dienu Latvijā. “Tirdzniecības parkā Alfa pulcējās vairāk nekā 320 foursquare interesentu, pārspējot līdz šim fiksētos rekordus, izveidots līdz šim lielākais foursquare simbols un pirmo reizi Latvijā izcīnīta virtuālā nozīmīte Super Swarm,” komentē Zigmunds Vīķis, t/p Alfa vadītājs. Super Swarm nozīmīti iespējams iegūt, ja vienlaicīgi vienā vietā reģistrējas vismaz 250 foursquare lietotāji.

Kā stāsta foursquare iniciatīvās vēstnieks Latvijā, Mareks Matisons, apkopojot statistiku par foursquare izaugsmi Latvijā pēdējā pusgada laikā, acīmredzams ir fakts, ka par 95 procentiem līdz pat 170 procentiem pieaudzis atzīmēšanos (forsquare check-in) skaits populārākajās mūsu vlsts vietās. Tirdzniecības centri, izklaides vietas, kā piemēram, kinoteātri un arī virkne ātrās apkalpošanas ēdināšanas uzņēmumu bauda foursquare lietotāju uzmanību.

“Kā ziņo sociālo tīklu eksperti, popularitātes augstākajā punktā t/p Alfa vienlaikus bija atzīmējušies vairāk nekā 340 cilvēku. Pieejamā statistika liecina, ka pasākuma norises vietā, t/p Alfa kopumā veiktas 870 foursquare reģistrācijas, bet pirmreizēji ar foursquare t/p Alfa apmeklējuši 227 šīs sociālās platformas lietotāju,” par rezultātiem stāsta Mareks Matisons.

Ikviens pasākuma dalībnieks ar savu reģistrāciju veica labas gribas žestu - par katru no pirmajām 300 pasākuma dalībnieku reģistrācijām, t/p Alfa ziedoja vienu latu dzīvnieku patversmēm “Ulubele” un “Dzīvnieku draugs” ar “Ziedot.lv” starpniecību. Pasākuma laikā ziedot varēja ikviens interesents.

Pasākuma laikā LiveRīga pārstāve Sabīne Markus atklāja Rīgas virtuālās nozīmītes skiču konkursu, prezentējot konkursa mājas lapu www.RigaBadge.lv. Tajā ikviens varēs sekot līdzi konkursā pieteiktajām skicēm. Konkursa uzvarētājs tiks izziņots šī gada 15. maijā.

Sociālo platformu interesentiem bija iespējams izmantot kopumā 18 speciālos piedāvājumus – atlaides un komplimentārās veltes, demonstrējot, ka foursquare spēj daļēji aizstāt pat ierastās klientu lojalitāšu kartes. Foursquare optimāli izmantojams viedtālruņos, taču pasākumā bija daudz interesentu, kuri saņēma konsultācijas kā izmantot foursuare priekšrocības arī vairākus gadus iepriekš izstrādātos tālruņos, pie nosacījuma, ka tajos pieejams internets.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 27.09.2024.

Ķīnieši viltot porcelānu iemācījās 5000 gadu pirms porcelāna izgudrošanas Eiropā.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko