Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +15 °C
Viegls lietus
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Canon rada jaunas uzņēmējdarbības iespējas partneriem ar jaunu, pārstrādātu MFD klāstu

Canon Europe rada partneriem jaunas uzņēmējdarbības un peļņas iespējas, izlaižot četras pārstrādātas ļoti populāro A3 daudzfunkciju ierīču (MFD) versijas: melnbalta iR3025Ne, iR3045Ne, iR5065Ne un krāsaina IRC3580Ne. Ar Canon pārstrādātajām ierīcēm partneri varēs klientiem piedāvāt plašāku augstas kvalitātes attēlveides risinājumu klāstu atbilstoši dažāda budžeta iespējām, turklāt ietverot arī atbildīgu attieksmi pret apkārtējo vidi.

MFD tiek pārstrādātas Canon ražotnē Vācijas pilsētā Gīsenā, izmantojot līdz 93% esošo komponenšu (pēc svara), tādējādi samazinot nepieciešamību pēc jauniem resursiem, kā arī oglekļa dioksīda izmešus. Tas ļauj piedāvāt pārstrādātus izstrādājumus par cenu, kas ir līdz pat 60% zemāka kā līdzīgai ierīcei, ko izgatavo no pavisam jaunām komponentēm.

Metjū Raitons (Matthew Wrighton), Canon Europe Eiropas un Apvienotās Karalistes mārketinga daļas direktors, saka: „Saskaņā ar mūsu Office Insights Report, 98% organizāciju uzskata informācijas un dokumentu apstrādes tehnoloģiju par nozīmīgu savā darbībā.[1] Mūsu pārstrādātās ierīces paplašina partneriem pieejamo izstrādājumu klāstu. Tādējādi viņiem ir iespēja piedāvāt plašāku augstas kvalitātes Canon MFD sortimentu, kas atbilst dažāda budžeta iespējām. Tāpat mēs palīdzam saviem partneriem nodrošināt samazinātu darbības ietekmi uz apkārtējo vidi un stiprināt savu pozīciju dokumentu un attēlveides tirgū.”

Piedāvājot klientiem vienu no pārstrādātajām MFD, partneri var izmantot iepriekšējo iR3025, iR3045, iR5065 un iRC3580 ierīču pārdošanas un apkalpošanas pieredzi, jo jaunās versijas ir tuvas iepriekšējiem populārajiem modeļiem. Tādējādi partneri varēs ietaupīt dārgo laiku, ko attiecīgi izmantot darbā, lai palielinātu peļņu. Turklāt ierīces tiek pārstrādātas centrālajā Canon ražotnē ar 40 gadu kopēšanas ierīču ražošanas pieredzi, izmantojot standartizētus procesus, lai izgatavotu aparātus ar uzticamu un konsekventu sniegumu, kāds raksturīgs Canon izstrādājumiem. Līdz ar to Canon pārstrādātās iekārtas ir ilgtspējīga un ekonomiska alternatīva apstrādei partneru ražotnēs, ļaujot viņiem atbrīvot resursus un uzlabot efektivitāti.

Canon pārstrādes programma efektīvi sniedz lietotajām ierīcēm otro dzīvi procesā, kurā tās tiek izjauktas līdz rāmim, rūpīgi pārbaudītas, iztīrītas un pārbūvētas, izmantojot jaunas un esošās daļas. Visas nodilumam pakļautās daļas tiek aizvietotas ar jaunām, neskatoties uz to stāvokli, lai garantētu labāko sniegumu. Procesā iekārtas tiek uzlabotas atbilstoši jaunākajiem kvalitātes standartiem un juridiskajiem normatīviem.

Canon pārstrādātajām ierīcēm ir tāds pats izskats, kvalitātes un garantijas nodrošinājums kā pilnīgi jaunām ierīcēm, tādējādi klientiem nav jāmeklē kvalitātes vai vides atbildības kompromisi, sagatavojot uzņēmumam svarīgus dokumentus.

Jaunais pārstrādāto ierīču klāsts būs pieejams no 2013.gada maija.


[1] „Office Insights Report“ (Biroja ieskata ziņojums) ir Canon Europe pasūtīta neatkarīga pētījuma rezultāts par biroja tehnoloģiju tendencēm, kas aptver 18 Eiropas valstis. Pētījums ietvēra 1671 darbinieku, no kuriem 300 ir lēmumu pieņēmēji, tiešsaistes aptauju dažādos tirgus segmentos un 60 turpmākas tālruņa intervijas ar gala lietotājiem no 12 valstīm. Lai uzzinātu vairāk, lūdzu, apmeklējiet: www.canon-europe.com/officeinsights

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko