Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +14 °C
Viegls lietus
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Ekskluzīvais The House of Marley zīmols pieejams arī Latvijā

Turpinot iekarot popularitāti ASV, Austrālijā un Āzijā, ekskluzīvais audio produktu zīmols _The House of Marley _paplašina savu izplatības reģionu Eiropā, ienākot arī Baltijas un Ziemeļvalstu tirgū. SIA Empire Baltics piedāvā mūzikas mīļotājiem Latvijā baudīt nepārspējamu skaņas kvalitāti, izvēloties zīmola The House of Marley audio produktus.

The House of Marley ražo ekskluzīvas austiņas, skaņu sistēmas un aksesuārus, kas apvieno modernu tehnoloģisko risinājumu izvēli un aktuālā vintidža stila elementus. Zīmols ir salīdzinoši jauns – pirmie produkti tirgū nonāca 2011.gada nogalē, bet tie jau paspējuši izpelnīties kritiķu atzinību par spēju apvienot teicamu kvalitāti, pievilcīgu cenu un uzmanību piesaistošu dizainu.

The House of Marley ir zīmols, kura radīšanu iedvesmojusi Boba Mārlija mūzika un personība. Tieši tādēļ The House of Marley darbības pamatā ir izvēlēti šādi trīs galvenie principi: nepārspējama kvalitāte, rūpes par vidi un sociālā atbildība. Tas nozīmē radīt dzīvesstila produktus, kas kalpo ilgi un kuru pamatā ir dabīgi, videi draudzīgi un otrreiz pārstrādājumi materiāli, piemēram, īpaši sertificēta koksne, organiskā kokvilna, otrreiz pārstrādājams alumīnijs. Turklāt The House of Marley ik gadu ziedo 5% no saviem ienākumiem 1Love, kas ir Marlija ģimenes izveidota labdarības organizācija, kuras galvenā ideja ir atbalstīt jauniešu iniciatīvas, rūpes par planētu un mieru visā pasaulē.

Iedvesmojoties no Boba Mārlija mūzikas un pasaules redzējuma, ir radīti produkti ar atšķirīgu stilu, un ikvienam ir iespēja izvēlēties tīkamāko – vai nu krāsainu un pamanāmu vai elegantu un atturīgi izsmalcinātu. To konstrukcija ir unikāla, jo tiek izmantotas Āfrikas koka detaļas, vados un citās detaļās ir izmantotas rastafari kustību simbolizējošās krāsas – sarkana, dzeltena, zaļa.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko