Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

HP papildina Z sērijas galda datoru un monitoru klāstu

Jaunie piedāvājumi paceļ darbstaciju cenu pieejamības, veiktspējas un stabilitātes standartus vēl nebijušos augstumos.

HP nācis klajā ar pirmajiem profesionālo monitoru modeļiem savā jaunajā Z displeju sērijā, kā arī papildinājis šīs pašas sērijas darbstaciju saimi ar jauniem stacionāro datoru modeļiem, kuri par pieņemamām cenām ļauj izbaudīt profesionālā līmeņa darbstaciju piedāvāto veiktspēju, lietošanas ērtumu un pielāgojamību klientu individuālajām vajadzībām.

HP turpina piedāvāt saviem klientiem jaunākās tehnoloģiju inovācijas, uzsākot HP Z22i un Z24i monitoru, kā arī Z230 darbstaciju tirdzniecību. HP Z sērijas displeji ir ideāli piemēroti dažādiem inženieriem, arhitektiem, dizaineriem un fotomāksliniekiem, kuriem nepieciešama augsta attēla precizitāte. Savukārt Z230 darbstaciju funkcionalitāti īpaši novērtēs speciālisti, kuri bieži izmanto tādas datorprogrammas kā Autodesk, AutoCAD un Adobe Photoshop. Jaunie HP produkti nodrošina nelokāmu precizitāti un darbības stabilitāti par pieejamām cenām.

“Mūsu klientiem vajadzīgi produkti, kuri ir projektēti un izgatavoti tā, lai tie atbilstu visaugstākajām skaitļošanas jaudas un attēla kvalitātes prasībām, un HP ir pieņēmis šo izaicinājumu, radot jauno Z sēriju,” uzskata HP EMEA komerciālo personālo datorsistēmu un drukas sistēmu departamenta viceprezidents Kobi Elbazs. “Jaunās HP Z230 darbstacijas un Z displeji izpilda šīs prasības, turklāt saglabā pieejamu cenu līmeni, tādējādi demonstrējot HP dominējošo pozīciju profesionālo datoriekārtu tirgū un spēju piedāvāt risinājumus dažādos cenu diapazonos.”

HP Z22i un Z24i displeji piedāvā izcilu attēla kvalitāti, plašas regulēšanas iespējas un nepārspējamu darbības stabilitāti. Šie monitori ir radīti darbam finanšu sektorā un citās atbildīgās darba vidēs, kur pēkšņas aparatūras atteices nav pieļaujamas. Abi monitori spēj atspoguļot vairāk nekā 95% no RGB standarta krāsu diapazona un nodrošina nemainīgi augstas kvalitātes attēlu no jebkura skatu leņķa, bet otrās paaudzes IPS paneļi ļauj HP Z sērijas displejiem ietaupīt vēl par 26% vairāk enerģijas, salīdzinot ar pirmo IPS paaudzi.

Savukārt HP Z230 darbstacijas, kas radītas darbam pie smagām slodzēm 24 stundas diennaktī un 365 dienas gadā, nodrošina nākamās paaudzes skaitļošanas un grafiskās tehnoloģijas divos jauna dizaina ietvaros – kompaktā un viegli paplašināmā vertikālajā konfigurācijā jeb “tornī”, kā arī īpaši maza izmēra horizontālajā korpusā. Darbstacijas ir pieejamas dažādām prasībām atbilstošās konfigurācijās. Augstākās veiktspējas darbstaciju konfigurācijas ir aprīkotas ar jaunākajiem Intel Xeon procesoriem un jaudīgām grafiskajām kartēm, kuras atbalsta līdz pat sešiem neatkarīgiem displejiem, radot maksimāli produktīvu un trīsdimensionālu darba vidi.

Cenas un pieejamība

  • HP Z22i un HP Z24i jau šobrīd ir pieejami visā pasaulē, un prognozētā ierīču mazumtirdzniecības cena ir attiecīgi 219 eiro (154 lati) un 369 eiro (259 lati).
  • HP Z230 darbstaciju cena ir, sākot no 859 eiro (603 latiem) četrkodolu procesora konfigurācijām, un arī šis modelis ir pieejams visā pasaulē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko