Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

HP paplašina viss-vienā datoru piedāvājumu uzņēmējiem

HP paplašinājis stacionāro viss-vienā datoru klāstu ar vairākiem biznesa modeļiem. Jaunajā produktu klāstā ietilpst HP Compaq Elite 8300 All-in-One un HP Compaq Pro 6300 All-in-One.

Jaunie viss-vienā datori konstruēti kā izmaksas, vietu un enerģiju taupoša alternatīva klasiskajām galddatora un monitora kombinācijām. Datori piemēroti dažādām nozarēm, piemēram, valsts pārvaldei, veselības aprūpei, izglītības un mazumtirdzniecības uzņēmumiem. Jaunajos datoros iekļauti arī skārienjutīgi risinājumi, kas balstīti uz HP 30 gadu pieredzi ar skārientehnoloģijām.

“Patlaban ir radies pieprasījums pēc viss-vienā datoriem, kas ir uzticami, droši un kam piemīt augsta veiktspēja,” skaidro HP EMEA reģiona Komerciālo PC struktūrvienības direktors Gervalds van der Geips (Gerwald van der Gijp). “Ar elegantu dizainu un jaudīgām iespējām HP turpina radīt inovācijas, kas atbilst augošā tirgus vajadzībām.”

HP Compaq Elite 8300 All-in-One

HP Compaq Elite 8300 All-in-One biznesa dators ir visjaudīgākais un multimediju ziņā visplašāk aprīkotais dators HP viss-vienā datoru klāstā. Tam iespējams izvēlēties arī intuitīvu skārienjutīgu ekrānu. Dizainiski pārdomātais un kompaktais piedāvājums ir ideāls darbavietās, kur jāstrādā ar klientiem, piemēram, sīktirgotavās u.c. Datoram ir 58.4 cm (23”) diagonāles Full HD displejs ar izvēles iebūvētu divu megapikseļu tīmekļkameru un stereo mikrofoniem. Standarta komplektācijā ietilpst arī SRS Premium Sound PRO, uzlabojot augsto frekvenču izšķiršanu dažādos klausīšanās apstākļos.

HP Compaq Elite 8300 viss-vienā ir papildināts ar trešās un otrās paaudzes Intel Core vPro procesoriem, garantējot izcilu sniegumu. Datorā iekļautas vairākas opcijas - Intel HD grafika vai diskrētā grafikas risinājumu izvēle, kas nodrošina papildu multimediju iespējas. Intel Smart Response HDD diska kešošanas tehnoloģija nodrošina veiktspēju, kas parasti asociējas ar pusvadītāju (SSD) diskiem, tajā pašā laikā saglabājot mūsdienu cieto disku datu glabāšanas ietilpību.

HP Compaq Elite 8300 Touch All-in-One daudzskārienu tehnoloģija padara tos piemērotus interaktīvām veselības aprūpes, mazumtirdzniecības un citām lietojumprogrammām. Daudzskārienu tehnoloģija atpazīst vienlaicīgu ievadi, iespējojot žestu lietošanu, un HP preinstalētā, skārienievadi atbalstošā programmatūra nodrošina mijiedarbību ar failiem, mediju un produktivitātes lietojumprogrammām.

HP Compaq Pro 6300 All-in-One

HP Compaq Pro 6300 All-in-One ir plaša lietojuma biznesa klases viss-vienā dators. Datoram nav skārienievades, bet tas ievērojams ar trešās vai otrās paaudzes Intel Core procesoriem un izvēles diskrēto grafiku stabilai veiktspējai un vienkāršai vadāmībai. Modelim ir Full HD 54.6 cm (21.5”) displejs ar LED aizmugurapgaismojumu, iebūvēti stereo skaļruņi un izvēles divu megapikseļu tīmekļkamera.

Abos jaunajos biznesa viss-vienā datoros iekļautas plašas klientu drošības funkcijas, kas aizsargā datus, ierīces un lietotāju identitātes. Viegla un centralizēta izvēršana ar HP Protect Tools sniedz iespēju lietot tādus aizsardzības līdzekļus kā cietā diska šifrēšana, HP Face Recognition, HP Disk Sanitizer un HP File Sanitizer. HP BIOS Protection piedāvā aparatūras līmeņa aizsardzību pret vīrusu uzbrukumiem un citiem drošības apdraudējumiem. Katrā galddatorā ir preinstalēts Microsoft Windows. Biznesa galddatori piedāvā arī HP Client Management rīku izvēli un satur jauno HP Premier Image, kas zīmīgs ar pilnu uzņēmējdarbības un pretvīrusu aizsardzības programmatūras komplektu bez izmēģinājuma periodiem un citiem traucējošiem faktoriem.


 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Mērces ar alkoholu

Šoreiz izmantošu rudens doto iespēju – piedāvāšu četras receptes mērcēm, kuru pagatavošanā lieti noderēs kāds alkoholiskais dzēriens. Karsējot alkohols iztvaikos, bet mērcē paliks raksturīgā garša, p...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko