Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Izveido savu sapņu dzīvojamo istabu ar jaunu LG CINEMA 3D Smart TV televizoru

Jaunākais papildinājums LG CINEMA 3D Smart TV televizoru klāstam – premium modelis LA860V – tagad ir pieejams arī Latvijā. LG LA860V piedāvā intuitīvāku Smart TV lietotāja saskarsni, vieglāku piekļuvi saturam un to koplietošanu, un izsmalcinātāku dizainu, kā arī nākamās paaudzes Magic Remote tālvadības pulti.

Smart TV ekosistēmas atjauninājumi ietver jaunu Smart Home ekrāna interfeisu ar pievienotu My Interests Cards opciju – īpašas mapes aplikācijām un citam saturam –, kas nodrošina vienkāršu un ātru piekļuvi informācijai ziņu vietnēs un iespēju uzzināt jaunāko laika prognozi. Tādi premium satura sniedzēji, kā, piemēram, Izzi, Draugiem.tv, Delfi, TVnet, Megogo.net nodrošina piekļuvi gan jaunākajām ziņam, gan pēc pieprasījuma pieejamam video (VOD) saturam.

LG Cloud nodrošina piekļuvi video, foto un mūzikas failiem, tiklīdz tie ir augšupielādēti lietotāja kontā. Šī vienkārši instalējamā lietojumprogramma, kas pieejama Google Play veikalā, ir saderīga ar personālajiem datoriem un Android viedtālruņiem. Tiklīdz ātrais uzstādīšanas process ir pabeigts, lietotāji var sākt straumēt saturu līdz pat 5 GB bez maksas tieši savā CINEMA 3D Smart televizorā.

Magic Remote tālvadības pults ir pilnveidota, lai panāktu lielāku kustību jutību efektīvākai un precīzākai satura meklēšanai un izvēlnes navigācijai, padarot lietotāja darbību maksimāli vienkāršu un intuitīvu. Bez tam, valodas atpazīšanas funkcija Voice Mate palīdz izpildīt komandas vienkārši, dabiski, interaktīvi un sarunas formā1.

Satura koplietošana vēl nekad nav bijusi tik viegla. Neskaitot vairāku savienojumu iespējas, tostarp WiDi, Miracast un iebūvetu WiFi, televizors piedāvā arī Tag On funkciju (LG ierīču savienošanas pārī funkcija uz NFC bāzes), kas acumirklī savieno televizoru un mobilo ierīci ātrai vides koplietošanai.

Jaunajam LG LA860V arī netrūkst izcilas attēla kvalitātes. Atjaunināts centrālais procesors (CPU) un grafiskais procesors (GPU) nodrošina neticami skaidru attēlu ar dabisku krāsu paleti un precīzu krāsu līdzsvaru, kas ļauj lietotājiem uztvert katru detaļu un pilnībā izbaudīt spēcīgu video attēlu pasauli. Turklāt, LG LA860V piedāvā arī Full HD attēla izšķirtspējas uzlabošanas funkciju. Vēl vairāk parsteidz, GPU grafiska processora ātrums, kas pieaudzis par 300 procentiem, tādējādi panākot skaidrāku attēlu, uzlabojot spēļu azartu, televīzijas skatīšanos un daudzu citu funkciju izmantošanu.

LG jaunākajam piedāvajumam piemīt arī gaumīgs dizains – tas ir tikai 3 cm plats, kamēr Magic Stand statīvs papildina efektu, radot iespaidu, ka televizors peld gaisā. Papildus, statīvs ir aprīkots ar rotēšanas un rullēšanas opciju, kas ļauj viegli mainīt televizora pozīciju. LG LA860V komplektā ir iekļauti četri pāri 3D nemirgojošas brilles, radot vēl baudāmāku 3D skatīšanās pieredzi, un divi pāri Dual-Play brilles vēl nepieredzētai skatīšanās un spelēšanas pieredzei.

LA860V CINEMA 3D Smart TV televizori ir pieejami ar 42, 47, 55, 60 un 70 collu ekrāna diagonālēm.

1 Voice Mate atbalsta angļu un krievu valodu

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko