Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

IZZI optiskais tīkls tagad izbūvēts Ādažos

Turpinot jaunā optiskā tīkla būvniecību, telekomunikāciju pakalpojumu sniedzējs IZZI to izbūvējis Ādažos, tādējādi pirmo reizi ciema iedzīvotājiem tagad ir iespēja saņemt digitālās televīzijas pakalpojumus, kā arī ātru optisko internetu.

„Šī gada sākumā pieņēmām stratēģiski svarīgu lēmumu ieguldīt 10 miljonus eiro tīkla attīstībā, uzstādot sev ambiciozu mērķi – izbūvēt modernāko telekomunikāciju tīklu galvaspilsētā. Novērtējot klientu lojalitāti un esošo veiksmīgo sadarbību, pēc šī paša principa veicām jauna tīkla izbūvi arī Ādažos,” skaidro IZZI valdes locekle Sandra Kraujiņa. „Jau šobrīd jaunā optiskā tīkla iespējas, tostarp arī digitālo televīziju, var izmantot pilnīgi visu daudzdzīvokļu namu iedzīvotāji Ādažos.”

Jāuzsver, ka līdz ar jaunā tīkla izbūvi klientiem pieejams arī unikāls mājas komunikāciju tīkls IZZI Prime, ko līdz šim uzņēmums piedāvājis tikai modernākajā Rīgas un Rēzeknes tīklā. „Tas ir unikāls risinājums, ko nepiedāvā neviens cits telekomunikāciju operators Latvijā, proti, sniegtie pakalpojumi – optiskais internets, digitālā televīzija, telefonija – un visas mājās esošās telekomunikāciju iekārtas, piemēram, dators, televizors, printeris u.c., tiek apvienoti vienā integrētā mājas komunikāciju tīklā. Klientam vairs nebūs vajadzības ierakstīt videomateriālu kādā datu nesējā un tad atskaņot televizorā. Izmantojot IZZI Prime tehnisko risinājumu, gan dators, gan televizors, ja tas atbalsta šādu iespēju, var tikt saslēgti vienotā tīklā, un klients var aplūkot iecerēto videomateriālu no datora pa tiešo televizora ekrānā,” uzsver S. Kraujiņa, piebilstot, ka IZZI Prime komunikāciju tīkls nodrošina pilnu tīkla datu nesēja (NAS – Network attached storage) un mediju centra funkcionalitāti.

Tāpat IZZI Prime mājas telekomunikāciju tīklam var pieslēgt IPhoneunAndroidviedtālruņus, tādējādi tos var izmantot zvaniem pēc fiksētiem tarifiem – īpaši izdevīgi veicot starptautiskos zvanus. Klientam ir iespēja arī pieslēgt līdz pat sešiem radiotelefoniem, turklāt zvani iekštīklā ir bez maksas. Pieejams arī integrēts automātiskais atbildētājs, saņemot neatbildētās ziņas kā audiofailus savā e-pastā, tāpat arī faksi automātiski nonāks elektroniskajā pasta kastītē, nepieslēdzot papildu iekārtas. Ir iespēja arī kontrolēt pieejamos resursus internetā, kā arī sekot līdzi, kam tieši izmantots internets, kas ir īpaši būtiski vecākiem ar mazākiem bērniem. Ir arī virkne citu būtisku funkciju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko