Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +20 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Kaspersky Lab nostiprina virtuālo vižu aizsardzību, izmantojot mākoņtehnoloģijas un pretielaušanās s

Kaspersky Lab ir laidis klajā atjaunināto risinājumu Kaspersky Security for Virtualization uz VMware tehnoloģijām balstītas uzņēmumu virtuālās infrastruktūras aizsardzībai. Integrācija ar tehnoloģiju VMware vCloud Networking and Security ļauj jaunajai versijai nodrošināt papildu iespējas atklāt ielaušanos tīklā un efektīvi aizsargāt pret to.

Izmantojot integrāciju ar drošības mākoņtīkluKaspersky Security Network, kas reāllaika režīmā nodrošina ātru reakciju uz jauniem draudiem, jaunajāKaspersky Security for Virtualizationir ievērojami pilnveidota arī aizsardzība pret kaitīgām programmām. Turklāt viena no galvenajām risinājuma priekšrocībām joprojām ir optimālā attiecība starp antivīrusu aizsardzības līmeni un virtuālās infrastruktūras veiktspēju. Programma ir izstrādāta speciāli virtuālo vižu aizsardzībai, un nav nepieciešams instalēt antivīrusu aģentu katrā mašīnā. Datņu un tīkla datplūsmas skenēšanu veic tam iedalītas virtuālās drošības ierīces, tādējādi novēršot virtuālo mašīnu resursu pārmērīgu izmantošanu.

«Tagad uzņēmumi pakāpeniski nonāk pie atziņas, ka virtuālajiem serveriem droša aizsardzība ir vajadzīga ne mazāk kā fiziskajiem,» stāstaKaspersky Labpētniecības un izstrādes direktors Nikolajs Grebeņņikovs. «Savukārt mēs uzmanīgi sekojam līdzi situācijai tirgū un izstrādājam organizāciju faktiskajām vajadzībām atbilstošus risinājumus.Kaspersky Security for Virtualizationpilnīgi atbilst pašreizējam pieprasījumam pēc risinājumiem virtuālo mašīnu aizsardzībai, bet vienotā fizisko un virtuālo sistēmu vadības konsole ievērojami vienkāršo jaunā produkta lietošanu kopā ar citiemKaspersky Labkorporatīvajiem risinājumiem, nodrošinot visas organizācijas IT infrastruktūras integrētu aizsardzību.»

Risinājums ietver pretielaušanās sistēmu (IDS/IPS), kas ļauj sniegt maksimālu drošību tīkla līmenī. Šo iespēju nodrošina integrācija ar komponentuvCloud Networking and Security, ko izstrādājis uzņēmumsVMwareun kas ir paredzēts arī trešo pušu ražotāju drošības risinājumu pieslēgšanai. TurklātKaspersky Labir kļuvis par pirmo ražošanas uzņēmumu, kas integrējis šo tehnoloģiju savā aizsardzības produktā.

TehnoloģijuShared Cachizmantošana optimizē skenēšanas mehānismu un ievērojami samazina slodzi uz virtuālo infrastruktūru, nekaitējot aizsardzībai. Virtuālās darbstacijas var saturēt vienādus objektus, piemēram, sistēmas datnes. Šādu datņu pārbaude katrā virtuālajā mašīnā rada papildu slodzi serverim. Jaunā tehnoloģijaShared Cacheļauj no tā izvairīties. Tiklīdz programmaKaspersky Security for Virtualizationir pārbaudījusi datni vienā virtuālajā mašīnā, turpmāk tā netērēs laiku datnes atkārtotai pārbaudei citās mašīnās un izmantos jau esošo spriedumu.

Dažām organizācijām, tostarp datu apstrādes centriem unIaaS(Infrastructure as a Service— infrastruktūras pakalpojumu) sniedzējiem ir grūti prognozēt, cik virtuālo darbstaciju un serveru būs aktīvi kādā noteiktā brīdī, tāpēc var rasties grūtības, aprēķinot virtuālo mašīnu aizsardzības programmatūras licenču skaitu. Papildus klasiskajam licencēšanas modelim pēc virtuālo mašīnu skaitaKaspersky Labpiedāvā jaunu, elastīgāku licencēšanas modeli — pēc izmantoto procesoru kodolu skaita. Šāda pieeja ļauj atrisinātIaaSpiegādātāju problēmu: uzņēmumi var iegādāties licences, pamatojoties uz aparatūras resursu apjomu un tādējādi nodrošinot neierobežota skaita virtuālo mašīnu aizsardzību.

IT speciālisti var sekot līdzi visu uzņēmuma darbstaciju— gan fizisko, gan virtuālo— stāvoklim, izmantojot vienoto vadības konsoliKaspersky Security Center, kas ir īpaši ērti daudzkomponentu korporatīvajā IT infrastruktūrā. Turklāt centralizētā vadība attiecas arī uz citām uzņēmuma infrastruktūrā izmantotajāmKaspersky Labaizsardzības programmām, ievērojami vienkāršojot kompleksās aizsardzības pārvaldību un ļaujot efektīvi īstenot uzņēmumā pieņemtās drošības politikas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko