Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +16 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Latvijā radīts jauns sociālais medijs „Burbulis”

Latvijā darbu uzsāks jauns interaktīvs sociālais medijs „Burbulis”, kas funkcionāli savienos interneta portālu ar lietotāja datoru un ļaus saņemt interesējošo informāciju nepastarpināti sava datora ekrānā. „Burbulis” neliela interaktīva ziņu loga veidā lietotāja datorā ļaus sekot līdzi, piemēram, kino, modes un koncertu aktualitātēm, laika prognozei un vārdadienām, kā arī karstākajiem iepirkšanās piedāvājumiem. Jaunā risinājuma izstrādātāji – SIA „Data Life” jau tuvākā pusgada laikā to plāno piedāvāt arī Lietuvā un Igaunijā, kā arī tuvākajā nākotnē izstrādāt īpašu aplikāciju viedtālruņiem.

Lai kļūtu par „Burbuļa” lietotāju, būs nepieciešams reģistrēties www.burbulis.lv un bez maksas lejupielādēt „Burbuļa” aplikāciju. Tā savukārt nodrošinās personālā datora tiešsaisti ar portālu. Lietotājs savā datorā saņems informāciju par izvēlēto nozaru aktualitātēm, kā arī uzņēmumu īpašajiem piedāvājumiem. Turklāt „Burbuļa” izstrādātāji to radījuši tādu, lai interaktīvais informācijas logs datora ekrānā netraucētu pildīt ikdienas pienākumus.

Līga Krēmere, SIA „Data Life” valdes priekšsēdētāja: „„Burbulis” būtībā darbosies kā starpnieks starp iedzīvotājiem un uzņēmējiem. Tas ikdienas lietotājam būs kā interaktīvs ziņu logs personālā datora ekrāna labajā sānu malā. „Burbulis” ātri, ērti un bez maksas ļaus uzzināt visu aktuālāko informāciju, tiklīdz lietotājs būs ieslēdzis datoru. Kopumā pie jaunā medija izveides strādājām divus gadus, līdz nonācām pie šāda izskata pakalpojuma, un to esam arī patentējuši.

Uzņēmuma mērķi ir ambiciozi – jau pirmā mēneša laikā plānojam sasniegt līdz pat 30 tūkstošus reģistrēto lietotāju. Apzināmies, ka sākotnēji mūsu galvenā mērķauditorija būs jaunāka gadagājuma cilvēki 14 – 30 gadu vecumā, kuri komfortabli jūtas digitālajā vidē un aktīvi izmanto sociālo mediju sniegtās iespējas un priekšrocības.”

Papildus aktuālajām ziņām, informācijai par izklaides, kultūras un sporta pasākumiem, kā arī izdevīgiem iepirkšanās piedāvājumiem, reģistrētajiem lietotājiem būs iespēja piedalīties dažādās aptaujās un konkursos „Burbuļa” mājas lapā, lai krātu punktus un iegūtu dažādas balvas.

„Burbulis” ir pilnībā Latvijā izstrādāts sociālo mediju risinājums, kuru izveidojis sociālo mediju un reklāmas uzņēmums SIA „Data Life”. Uzņēmuma īpašnieki ir Līga Krēmere un Raido Rāps.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 27.09.2024.

Ķīnieši viltot porcelānu iemācījās 5000 gadu pirms porcelāna izgudrošanas Eiropā.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko