Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +15 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

LG un Intel noslēdz stratēģisku aliansi

Ražotāji jo cītīgi meklē veidu, kā atšķirties no konkurentiem. LG, lai iegūtu šādu priekšrocību, ir noslēgusi aliansi ar Intel. Alianses mērķis – iedzīvināt bezvadu displeja – WiDi – tehnoloģiju LG Smart TV televizoros.

Wi-Di mērķis – nodrošināt multimēdiju satura straumēšanu no datoriem uz citām ārējām ierīcēm LG Smart TV ekrānā.

Ņemot vērā, ka alianse ir acīmredzami noslēgta ar mērķi atšķirties no konkurentu piedāvājuma, vismaz pārredzamā nākotnē tehnoloģijas standartizācija nav gaidāma.

Starp citu – ja nu kāds atceras, tad 2002. gadā Microsoft vadītājs Bils Geitss ar lielu pompu pieteica Smart Display (koda nosaukums Mira), kurš ar ne mazāku blīkšķi izgāzās – lietotājiem - ak tu brīnums - neinteresēja 15" bezvadu LCD divu klēpjdatoru cenā, kurš nebija spējīgs straumēt kustīgu attēlu.

Cerēsim, ka LG, atšķirībā no ViewSonic, kas bija vienīgais Smart Display ražotājs, viss izdosies un WiDi

Lūk, ko raksta preses relīzē:

LG Electronics un Intel apvienojas startēģiskā aliansē –

Intel bezvadu displeja (WiDi) tehnoloģijas attīstībai

Latvija, 2011.gada 20. decembrī — LG Electronics (LG) un Intel apvienojas stratēģiskā aliansē, lai kopīgi attīstītu Intel bezvadu displeja (WiDi) tehnoloģiju. Intel WiDi būs iekļauta arī nākamā gada LG CINEMA 3D Smart televizorā – pirmajā visā industrijā. Intel WiDi ir bezvadu savienojamības interfeiss, kas nodrošina tūlītēju, augstas izšķirtspējas satura demonstrāciju no klēpjdatoriem, kā arī citām ārējām ierīcēm uz televizora, projektora vai monitora ekrāna.

“Pateicoties šai sadarbībai LG CINEMA 3D Smart televizora lietotājiem būs plašāka pieeja augstākās kvalitātes saturam,” sacīja Seogs-ho Ro, LG Electronics Home Entertainment Company televizoru biznesa vienības vecākais viceprezidents. “Intel WiDi būs vēl viena kvalitātes atšķirības zīme, kas mūsu LG CINEMA 3D Smart televizorus atšķirs no konkurentu piedāvājuma.”

“Intel plāno ievērojami paplašināt Intel WiDi tehnoloģijas integrāciju dažādākajās ierīcēs, lai ikvienam piedāvātu novērtēt augstākās kvalitātes mājas izklaidi,” sacīja Hī-Sangs Lī, Intel Korea vadītājs. “Intel un LG Electronics sadarbības rezultātā tapušais LG CINEMA 3D Smart televizors ļaus lietotājiem novērtēt Intel WiDi priekšrocības, bez nepieciešamības iegādāties papildu ārējo adapteri.”

Intel WiDi ļauj ne tikai koplietot saturu no dažādām ierīcēm, bet arī pārveido LG CINEMA 3D Smart televizora, projektora un monitora spektru arī tiešsaistes saturam – kā, piemēram, YouTube video, tiešsaistes televīzijas pārraidēm.

Turklāt Intel WiDi nav vajadzīgs bezvadu interneta pieslēgums, lai pārvietotu saturu no ārējā datu nesēja vai datora CINEMA 3D Smart televizora ekrānā. Intel WiDi nodrošina tiešu savienojamību starp WiFi čipiem ārējā datu nesējā, datorā un CINEMA 3D Smart televizorā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko