Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +12 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Logitech CEO: kļūda ar Google TV mums dārgi maksāja…

Logitech CEO Gverino Di Luka (Guerrino De Luca) atzinis, ka neveiksmīgais Google TV projekts kompānijai ir radījis 100 miljonus USD zaudējumus.

Lai arī Google pāris nedēļas atpakaļ pieteica Google TV "otro kārtu", Logitech negatavojoties šai pasākumā iesaistīties. Di Luka raksturoja kompānijas iesaistīšanos Google TV projektā kā "pilnizmēra beta gatavības produkta laišanu tirgū", kas, summējoties ar citām tirgus neveiksmēm EMEA (starp citu, tas ir mūsu reģions) rezultējās 100 miljonu zaudējumos.

"To make the long story short, we thought we had invented [sliced] bread and we just made them. [We made a commitment to] just build a lot because we expected everybody to line up for Christmas and buy these boxes [at] $300 [...] that was a big mistake.[...]Logitech executed a full scale launch with a beta product", teica Logitech CEO Gverino Di Luka.

Protams, Google tas neatturēs no mēģinājumiem ielauzties mūsu dzīvojamo istabu TV ekrānā, un cīņā par šo silto vietuinterneta reklāmas milzis nebūt nebūs viens – nule kā Sony paziņoja par lielmēroga plāniem jaunas paaudze TV radīšanā un, kā baumo jau ilgāku laiku, savi plāni šai tirgus nišā ir arī Apple, kura gan nekad nekomentē baumas un, atšķirībā no Google, nekad nelaiž tirgū beta gatavības pakāpes produktus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko