Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Logitech nodrošina stilīgu aizsardzību jaunajam, trešās paaudzes iPad

Logitech šodien izziņojusi jaunu piederumu planšetdatoriem – Logitech® Ultrathin Keyboard Cover, kas veidots jaunajam, trešās paaudzes iPad®, kā arī iPad 2. Balstoties uz Logitech plašo pieredzi augstas kvalitātes, izturības un dizainas produktu veidošanā, šis „viss vienā” risinājums piedāvā īpaši plānu ekrāna sargu un iebūvētu tastatūru, tādejādi varat viegli rakstīt un ceļot bez raizēm.

“Trešās paaudzes iPad un tā lietotnes ir paredzētas, lai piešķirtu jums lielāku kontroli un radošumu, vienalga, vai rediģējat fotogrāfijas un filmas, radāt mūziku vai sacerat noveli,” atzīst Logitech produktu mārketinga direktors Aleksis Ričards. “Jaunais Logitech Ultrathin Keyboard Cover ar tā īpaši plāno un viedo konstrukciju, un ilgo baterijas darbības laiku ir ērts veids, kā maksimāli izmantot iPad piedāvātās iespējas.”

Logitech Ultrathin Keyboard Cover aizsargā ekrānu ar stilīgu, plāna alumīnija apvalku, kas minimāli palielina planšetdatora svaru un tam ir iebūvēta tastatūra, kas savienojas caur Bluetooth. Kad esat gatavs rakstīt e-pastu vai skatīties filmu, tastatūras iebūvētais statīvs notur jūsu iPad vislabākajā leņķī.

Līdzīgi kā Apple Smart Cover, Logitech Ultrathin Keyboard Cover ātri un droši piestiprinās jūsu iPad ar magnētu palīdzību. Jūsu iPad automātiski „pamostas”, kad atverat apvalku un ieslēdzas gaidstāves režīmā, kad to aizverat. Sešu mēnešu baterijas darbības laiks (lietojot divas stundas dienā) ļauj vairāk laika pavadīt rakstot un mazāk uztraucoties, ka tastatūrai izlādēsies baterijas.

Lai labāk varētu darboties ar iPad, tastatūrai ir īpaši funkciju taustiņi. Klaviermelnās apdares apvalks ne tikai padara jūsu iPad funkcionālāku, bet arī stilīgāku.

Logitech tāpat apstiprina, ka jau šobrīd nopērkamie produkti: Logitech tastatūras ietvars iPad 2 un Logitech planšetdatoru tastatūra iPad ir saderīgi ne tikai ar iPad 2, bet arī ar trešās paaudzes iPad.

Cena un pieejamība

Sagaidāms, ka Logitech Ultrathin Keyboard Cover būs nopērkams jau aprīlī par ieteicamo mazumtirdzniecības cenu €99.99 (Ls 70).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 27.09.2024.

Ķīnieši viltot porcelānu iemācījās 5000 gadu pirms porcelāna izgudrošanas Eiropā.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko