Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Nokia izlaidīs trīs jaunus XpressMusic mobilos telefonus

Šķiet, ka nesen notikušajā _GSMA Mobile World _kongresā Somijas gigants Nokia neatrādīja visus savus jaunumus, jo trīs jaunākie XpressMusic sērijas mobilie telefoni _Nokia 5730 XpressMusic, 5330 XpressMusic _un 5030 XpressRadio atklātībā ir nonākuši nedaudz vēlāk. Nokia 5730 XpressMusic tālrunis būs pirmais mūzikas atskaņošanai optimizētais mobilais tālrunis, kas būs aprīkots ar QWERTY tastatūru, un N-Gage spēļu vadības pogām, un tas būs piemērots arī N-Gage spēļu baudīšanai, kā arī šim telefonam būs atbīdāma QWERTY tastatūra.

_Nokia 5730 _modelis darbosies uz S60 platformas, un tas būs aprīkots ar 3,2 megapikseļu kameru, GPS moduli, HSDPA ātrgaitas mobilo datu pārraides atbalstu un Wi-Fi bezvadu internetu.

Nokia 5330 XpressMusic atbīdāmā tipa telefonam būs interesenti gaismas efekti, 3,5 milimetru audio izeja, un tas bez atkārtotas akumulatora uzlādes atskaņošanas režīmā varēšot darboties līdz pat 26 stundām.

Nokia 5030 XpressRadio modelis būs pirmais XpressMusic sērijas mobilais tālrunis, kas ir aprīkots ar iebūvētu FM radio antenu, un FM radio atskaņošanai vairs nebūs nepieciešams pievienot brīvroku sistēmu. Telefona sānos atrodas pogas, ar kuru palīdzību var ieslēgt FM radio un pārslēgt radiostacijas. Nokia 5030 XpressRadio telefona cena bez nodokļiem būs 40 eiro, un tā pārdošana sāksies šī gada 2. ceturksnī. Nokia 5330 XpressMusic un 5730 XpressMusic mūzikas tālruņu cenas būs 160 eiro un 280 eiro, un tos varēs iegādāties no šī gada 3. ceturkšņa.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko