Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +16 °C
Smidzinošs lietus
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Philips inovāciju priekšpusdiena

Esot klāt mediju pārstāvjiem un diplomētam psihologam, Philips 6. novembrī iepazīstināja ar inovatīviem produktiem, kas paredzēti plaša patēriņa tirgum.

Prezentēti tika vairāki produkti, piemēram, kamera Vital Signs, kas faktiski ir programmatūra, ko izmanto komplektā ar jebkuru videokameru. Programmatūras mērķis ir novērot cilvēka pulsu un elpošanu (tiek skaitīti sirdspuksti un elpošanas frekvence). Inovācija šeit tāda, ka šo dzīvības funkciju novērošana notiek bezkontakta ceļā, analizējot vienkārši video, kurā redzams konkrēts cilvēks. Tas nozīmē, ka iespējams viegli veikt novērošanu arī tādās situācijās, kad mēriekārtu pievienošana cilvēkam kādu iemeslu dēļ ir problemātiska vai pat nevēlama.

Citi inovatīvi produkti

Daiļā dzimuma tehnoloģiju cienītājām noteikti patiks Philips izstrādātā epilācijas iekārta Philips Lumea Precision Plus, kas ļauj atbrīvoties no liekā apmatojuma, izmantojot gaismas impulsu. Šāda tehnoloģija jau pieejama skaistumkopšanas salonos. Jaunums ir tas, ka Philips ierīce ir neliela matu fēna izmēra un izmantojama individuāli mājās.

Interesants jaunais produkts ir BlueTouch Pain Relief Patch – neliela plāksnīte, kas izstaro zilo gaismu. Tās lietošanas mērķis ir sāpju remdēšana. Efekts tiek panākts, piemēram, sāpošo muskuli ar speciāli izraudzīta spektra gaismu sasildot. Tādējādi tiek panākts, ka muskulis atslābinās, mazinās sāpes utt.

Vērts minēt arī Philips viedo spuldzi Hue. Tā ir pirmā programmējamā spuldze, kas, protams, izmantojama kā vienkāršs gaismas avots, bet to var lietot arī daudzām citām vajadzībām, jo Hue iespējams programmiski vadīt. Tā var spīdēt jebkurā intensitātē, kā arī iespējams regulēt tās gaismas krāsu. Tas paver praktiski neierobežotas iespējas, veidojot dažādus noformējuma efektus vai vienkārši mājās radot attiecīgu noskaņu. Spuldzītes vadība notiek, izmantojot bezvadu tīklu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 26.09.2024.

Pacientiem ir tikai divi būtiski ārstiem uzdodami jautājumi: "Vai es nomiršu?" un "Vai alkoholu lietot drīkst?"

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko