Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Philips O’Neill austiņu kolekcija - arī Latvijā

Apvienojot Philips inovatīvās tehnoloģijas un apģērbu un aksesuāru firmas O’Neill nevainojamo pieredzi, ir izveidota aktīvam dzīves veidam piemērota austiņu līnija. O’Neill kolekcijā ir austiņas ar oriģinālu un funkcionālu dizainu: ausīs ievietojamās austiņas The Specked un trīs modeļi ar galvas stīpu: The Construct, The Strech un The Bend. O’Neill austiņu kolekciju jau tagad var iegādāties arī Latvijā.

Austiņām ar galvas stīpu The Construct, The Stretch un The Bend ir izveidoti speciāli savienojumi, kas, vadam aizķeroties, atvienojas, tādejādi pasargājot vadu no pārraušanas vai austiņu sabojāšanas.

The Consruct ir īpaši izturīgas austiņas ar dinamisku skanējumu. Šīs austiņas ir piemērotas tiem, kas smagi strādā un daudz klausās mūziku. Satriecoša skaņa ar dziļu zemās frekvences skaņu, un ļoti izturīgs korpuss. Īpaši elastīga TR90 galvas stīpa un visizturīgākie vadi. Austiņas ir pieejamas melnā un baltā krāsā.

The Stretch austiņām ir interesanta uzbūve, proti, tām ir ļoti lokana galvas stīpa. No augstas kvalitātes polimēra veidoto stīpu var stiept, griezt, un visādi citādi locīt. Maksimālu komfortu sniedz arī skaņu izolējošais, īpaši mīkstais polsterējums. Savukārt dinamiskie 40 mm skaļruņi nodrošina dinamisku augstas kvalitātes skaņu. The Strech modeļa austiņas ir pieejamas dažādās krāsu gammās.

Austiņas ar galvas stīpu The Bend var vieglisalikt, tās ir ērti pārvadājamas un uzglabājamas, tādēļ šis austiņu modelis ir īpaši piemērots sporta braucieniem. Īpaši izturīgas un universālas austiņas ar satriecošu skaņu. Noregulētas lielam skaļumam ar dziļu zemās frekvences skaņu mūzikai un precīzu audio zvaniem. Papildu izturība tiek nodrošināta ar elastīgu galvas stīpu, stiprinātiem vadiem un pret triecienu izturīgām uzlikām.Skaņu izolējošais, mīkstais polsterējums un dinamiskie 30mm skaļruņi ļaus izbaudīt vislabāko skaņas kvalitāti. The Bend modeļa austiņas ir pieejamas dažādās krāsu gammās.

Ausīs ievietojamās austiņas The Tread ir ļoti piemērotas aktīvai ikdienai: tām ir īpaši izturīgs „auduma vada apvalks” un stiprināti savienojumi, kas neļauj vadiem sapīties, kā arī ir izturīgāks pret nodilumu. Tām ir trīs maināmi ausu uzgaļi, kuru pielāgotā forma piekļauj austiņas ausij, mīkstais materiāls ļauj ilgstoši klausīties mūziku, neradot diskomfortu. Jaudīgie 9 mm draiveri ļauj ar baudu iegrimt krāsainā skaņu pasaulē. Austiņu korpuss ir izveidots no metāla, kas var izturēt pat 140 kg lielu svaru, nodrošinoties pret iespējamiem triecieniem. Austiņas The Tread ir pieejamas vairākās modernās krāsu gammās.

Austiņu kolekcija O’Neill jau šobrīd ir pārdošanā Latvijas veikalos un austiņu cenas ir sākot no 21 Ls

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 27.09.2024.

Ķīnieši viltot porcelānu iemācījās 5000 gadu pirms porcelāna izgudrošanas Eiropā.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko