Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +16 °C
Smidzinošs lietus
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Šodien pasniegs IKT balvas “Platīna pele 2012”

Šodien, 30. novembrī, notiek nozīmīgākais nacionālais IKT nozares pasākums - Latvijas Informācijas un komunikācijas tehnoloģijas asociācijas (LIKTA) 14. gadskārtējā konference, kas pulcēs vadošos nozares speciālistus, uzņēmējus un ikvienu interesentu, kuru interesē elektronisko risinājumu piedāvātās iespējas un Latvijas e-vides attīstība. Konferences noslēgumā notiks prestižās Latvijas IKT balvas “Platīna pele 2012” apbalvošanas ceremonija.

Konferences tēma šogad ir "Elektroniskā identitāte – iespēju brīvība". Konferences ietvaros tiks aplūkoti gan labās prakses piemēri un jau esošie risinājumi šajā jomā, gan diskutēts par izaicinājumiem un nākotnes vīzijām. Viens no konferences mērķiem ir šogad izstrādātās IKT nozares prioritāšu Hartas sadaļas „Aprīkots e-pilsonis” aktivitāšu plāna izveide, kas noteiktu konkrētus veicamos darbus, lai visā Latvijas teritorijā ieviestu un attīstītu katra iedzīvotāja e-identitāti, (eID karte ar e-parakstu, e-pasta adrese), kā arī nodrošinātu plašāku pieejamību digitālajām iekārtām.

LIKTA 14. konferenci atklās LIKTA prezidente Dr. Signe Bāliņa un SIA Latvijas Mobilais Telefons prezidents Dr. Juris Binde, dalībniekus uzrunās tieslietu ministrs Jānis Bordāns un Latvijas Valsts radio un televīzijas centra valdes priekšsēdētājs Jānis Bokta.

Konferences otrā daļa būs veltīta tēmai “Ieguvumi no E-identitātes”. Par to kādas iespējas ērtākai ikdienai un uzņēmējdarbības konkurētspējas uzlabošanai paver Latvijas IT risinājumi stāstīs vadošie mobilo pakalpojumu sniedzēji, IT izstrādātāji un finanšu nozares eksperti. Konferencē uzstāsies Edgars Grandāns, SIA Latvijas Mobilais Telefons Korporatīvo klientu dienesta direktors, Inguna Pede, AS RIX Technologies izpilddirektore, un Ģirts Bērziņš, AS Swedbank Klientu apkalpošanas pārvaldes vadītājs, valdes loceklis, kā arī sociālo mediju aģentūras Inspired Digital vadītājs Artūrs Mednis.

Savukārt konferences trešajā sesijā “Labās prakses piemēri” varēs iepazīties ar nozares veiksmes stāstiem un jaunajiem digitālajiem risinājumiem. Konferences noslēgumā notiks prestižās Latvijas IKT balvas “Platīna pele 2012” apbalvošanas ceremonija.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 26.09.2024.

Pacientiem ir tikai divi būtiski ārstiem uzdodami jautājumi: "Vai es nomiršu?" un "Vai alkoholu lietot drīkst?"

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko