Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Banka "Finasta" kļuvusi par biedru visās NASDAQ OMX Baltijas fondu biržās

Banka „Finasta” ir apstiprināta par biedru NASDAQ OMX Baltijas fondu biržās Tallinā, Rīgā un Viļņā. „Finasta” kļuvusi par divdesmit sesto uzņēmumu, kuram piešķirts vienotā Baltijas biedra statuss.

„2008.gada maijā banka „Finasta” ieguva darbības licenci un tagad gatavo dokumentus, lai iegūtu licenci finanšu pakalpojumu sniegšanai. Vienotā biedra statuss Viļņas, Tallinas un Rīgas fondu biržās ir viens no soļiem, kas nodrošina, ka jau tuvākajā laikā jaundibinātā banka klientiem piedāvās augstas kvalitātes pakalpojumus darījumos ar vērspapīriem,” norāda Dalius Kaziunas, bankas „Finasta” direktors.

Bankas „Finasta” biržas biedra tirdzniecības kods visās NASDAQ OMX Baltijas biržās ir FBN. NASDAQ OMX Baltijas fondu biržās kopā ir 41 biedrs.

Par banku „Finasta”

Attīstot savu darbību, banka „Finasta” koncentrējas uz ieguldījumu pakalpojumiem, piedāvājot klientiem līdzekļu pārvaldes un korporatīvo finanšu pakalpojumus. Bankas klienti galvenokārt ir aktīvie investori, kā arī privātie un institucionālie līdzekļu pārvaldnieki. Bankas darbība balstīsies gan uz finanšu brokeru kompānijas „Finasta” 14 gadu darba pieredzi, gan uz „Invalda” AB ilgstošo ieguldījumu veikšanas pieredzi, tāpat arī uz augsti kvalificētu darbinieku komandu un zināšanām par ieguldījumu tirgiem.

Par NASDAQ OMX

NASDAQ OMX Group, Inc. ir pasaulē lielākā biržu kompānija. Tās pakalpojumi - tirdzniecības iespējas investoriem, kotēšanās iespējas uzņēmumiem un biržu tehnoloģijas – tiek sniegti sešos kontinentos. NASDAQ OMX grupas biržās kotējas 3900 kompānijas; pēc kotēto kompāniju skaita tā ieņem līderpozīcijas starp citām biržu grupām. NASDAQ OMX grupa piedāvā dažādus kapitāla piesaistes risinājumus uzņēmumiem visā pasaulē, to skaitā tās organizētajā publiskajā vērtspapīru tirgū ASV, OMX Nordic Exchange, First North un 144A PORTAL Market. Kompānija piedāvā tirdzniecības iespējas ar dažādiem aktīviem, to skaitā akcijām, derivatīviem, parāda vērtspapīriem, precēm, strukturētajiem produktiem un biržās tirgojamajiem fondiem (ETF). NASDAQ OMX grupas izstrādātās biržu tehnoloģijas nodrošina tirdzniecības, norēķinu un uzskaites pakalpojumus vairāk kā 60 biržās, norēķinu centros un centrālajos depozitārijos vairāk kā 50 valstīs. Apzīmējums OMX Nordic Exchange ietver sevī Helsinku, Kopenhāgenas, Stokholmas, Islandes, Rīgas, Tallinas un Viļņas fondu biržu kopējo piedāvājumu. Lai iegūtu plašāku informāciju par NASDAQ OMX grupu, apmeklējiet www.nasdaqomx.com.


KONTAKTI:

The NASDAQ OMX Group, Inc.


Mediju kontakti:
Tex Vertmann, Communications Manager
Tallinn Stock Exchange +372 640 8862


Āris Dreimanis, Head of Corporate Communications
Riga Stock Exchange +371 7212431


Gintare Blazyte, Communication Manager
Vilnius Stock Exchange +370 5 272 34 58


Bankas “Finasta” kontakti:
Vaida Burviene, Communication Manager of Finasta AB  + 370 5 241 31 10

Cautionary Note Regarding Forward-Looking Statements

The matters described herein contain forward-looking statements that are made under the Safe Harbor provisions of the Private Securities Litigation Reform Act of 1995. These statements include, but are not limited to, statements about NASDAQ OMX's products and offerings. We caution that these statements are not guarantees of future performance. Actual results may differ materially from those expressed or implied in the forward-looking statements. Forward-looking statements involve a number of risks, uncertainties or other factors beyond NASDAQ OMX's control. These factors include, but are not limited to factors detailed in NASDAQ OMX's annual report on Form 10-K, and periodic reports filed with the U.S. Securities and Exchange Commission. We undertake no obligation to release any revisions to any forward-looking statements.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pozitīvas vēsmas kreditēšanā

Eiropas Centrālās bankas (ECB) sāktā procentu likmju samazināšana un ekonomikas dalībnieku noskaņojuma stabilizēšanās Latvijā šovasar iezīmējusi nelielu aktivizēšanos kreditēšanā. Savukārt noguldījumu...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses