Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

"Ergo" Baltijā saņēmis ap 580 pieteikumu saistībā ar vulkānu, visvairāk - Igaunijā

_Ergo _apdrošināšanas sabiedrības Baltijas valstīs ir saņēmušas 586 klientu iesniegumus par ceļojumu apdrošināšanu saistībā ar Īslandes vulkāna radītajām problēmām, informē apdrošinātājs. Lielākais pieteikto ceļojuma apdrošināšanas atlīdzību skaits saņemts Igaunijā - 554 atlīdzības. Latvijā saņemti 22 pieteikumi, Lietuvā - desmit.

Kopumā Ergo apdrošināšanas sabiedrību Igaunijā, Lietuvā un Latvijā aptuvenā izmaksājamā atlīdzību summa par pieteiktajām klientu atlīdzībām patlaban tiek lēsta ap 201 000 eiro.

Lai arī vulkāna aktīvā darbība patlaban ir mitējusies, Ergo joprojām saņem un izskata atlīdzību pieteikumus, līdz ar to precīza kopējā izmaksāto atlīdzību summa vēl nav apzināta.

Kā norāda apdrošinātājs, ikviens pieteiktais zaudējumu atlīdzības gadījums tiek vērtēts individuāli, izvērtējot apdrošinātos riskus, piemēram – lidojuma aizkavēšanās, ceļojuma atcelšana u.tml. Līdz ar to pirms visu iesniegto pieteikumu izvērtēšanas nav iespējams precīzi noteikt izmaksājamo zaudējumu atlīdzību apmēru vai iespējamo atteikumu skaitu. Gadījumos, kad attiecīgie riski ir bijuši apdrošināti, saskaņā ar Ergo lēmumu klientiem radušies zaudējumi tiks atlīdzināti, lai gan vulkāna izvirdums ir dabas stihija un visbiežāk vērtējams kā izņēmuma gadījums.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses