Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

ERGO grupa nostiprina pozīcijas ceļojumu apdrošināšanā

ERGO apdrošināšanas grupa pārņems vadību uzņēmumos „Europäische Reiseversicherung” un „Mercur Assistance”, tādējādi nostiprinot savas pozīcijas ceļojumu apdrošināšanas tirgū un palielinot starptautisko konkurētspēju ar tūrisma jomu saistītu produktu piedāvājumā un izstrādē. Pēc uzņēmumu integrācijas ERGO grupā tiks izveidots ceļojumu apdrošināšanas kompetences centrs „Reise”.

ERGO grupas vadība šajā uzņēmumu apvienošanā saskata iespēju attīstīt kvalitatīvākus un klientiem piemērotākus produktus ceļojumu apdrošināšanas jomā, kā arī paaugstināt konkurētspēju. Kompetences centrs nodrošinās speciāli pielāgotus ceļojumu apdrošināšanas IT risinājumus tūrisma aģentūrām, kā arī atbalsta dienestu to darbībai. Baltijā šie pakalpojumi tiks izplatīti caur vietējo ERGO uzņēmumu tīklu.„Europäische Reiseversicherung” ir tirgus līderis ceļojumu apdrošināšanas jomā Eiropā, savukārt, „Mercur Assistance” ir zaudējumu regulētāji, kas nodrošina ārpakalpojumus apdrošināšanas sabiedrībām, ja to klienti nonākuši negadījumā ceļojuma laikā. Abi minētie uzņēmumi pieder pārapdrošināšanas sabiedrībai „Münich Re”, kas ir galvenais ERGO grupas akcionārs. „Europäische Reiseversicherung” un „Mercur Assistance” integrācija ERGO grupā ļaus piedāvāt pilnu ceļojumu apdrošināšanas pakalpojumu klāstu, tajā skaitā ceļojumu atcelšanas apdrošināšanu, bagāžas apdrošināšanu, veselības apdrošināšanu ārvalstu ceļojumos un citus palīdzības pakalpojumus. „ERGO” valdes priekšsēdētājs Torstens Oleckis (Torsten Oletzky) pozitīvi vērtē apvienošanos un norāda, ka „darbojoties kopā ar „Europäische Reiseversicherung” un „Mercur Assistance”, varēs stratēģiski veidot un stiprināt ERGO pozīcijas starptautiskajā tūrisma tirgū”. „Europäische Reiseversicherung” valdes priekšsēdētājs Volfgangs Dīlss (Wolfgang Diels) uzskata, ka viņa pārstāvētajam uzņēmumam šī apvienošanās paver jaunas iespējas un ievērojamu tirgus potenciālu starptautiskā līmenī.Uzņēmumu apvienošanās darījums stāsies spēkā 2009. gada 1. janvārī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pozitīvas vēsmas kreditēšanā

Eiropas Centrālās bankas (ECB) sāktā procentu likmju samazināšana un ekonomikas dalībnieku noskaņojuma stabilizēšanās Latvijā šovasar iezīmējusi nelielu aktivizēšanos kreditēšanā. Savukārt noguldījumu...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses