Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

FM kalendārs 28.01.2008 – 01.02.2008

Otrdiena, 29.janvāris MK SĒDĒ IZSKATĪS FM KOMPETENCES JAUTĀJUMUS Ministru kabineta (MK) sēdē paredzēts izskatīt Finanšu ministrijas sagatavotos tiesību aktu projektus:
  •  likumprojekts „Pārapdrošināša-nas likums”;
  •  grozījumi Apdro-šināšanas sabiedrību un to uz-raudzības likumā;
  •  grozījumi likumā par zvērinātiem revidentiem;
  •  instrukcija kārtībai, kādā valsts budžeta iestādes sagatavo budžeta izpildes pārskatu, naudas plūsmas pārskatu un pārskatu par darbības finansiālajiem rezultātiem;
  •  rīkojums par Finanšu ministrijas budžeta apakš-programmas „Finansējums ES politiku instrumentu un pārējās ārvalstu finanšu palīdzības līdzfinansēto projektu un pasākumu īsteno-šanai” līdzekļu pārdali 2008.gadā”;
  •  grozījumi MK 2004.gada 30.novembra noteikumos par līgumcenu robežām;
  •  grozījumi MK 2006.gada 2.maija noteikumos par publisko iepirkumu līgumcenu robežām;
  •  priekšlikumi MK viedoklim par Saeimas Aizsardzī-bas, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijas vēstuli.

STUDIJU UN STUDĒJOŠO KREDĪTU IZSOLE
Finanšu ministrijā Rīgā, Smilšu ielā 1, 304. telpā plkst.15.00 notiks izsole bankām par tiesībām veikt studiju un studējošo kreditēšanu ar valsts vārdā sniegtu galvojumu 2008.gadā. Tajā tiks izsolītas tiesības izsniegt studiju kredītus ar valsts vārdā sniegtu galvojumu 13 122 468 latu apmērā un studējošā kredītus ar valsts vārdā sniegtu galvojumu 10 692 000 latu apmērā.

PIEDALĪSIES DARBA GRUPĀ PAR LATVIJAS 90 GADIEM
Finanšu ministrijas Budžeta departamenta direktore Ilonda Stepanova kā Finanšu ministrijas pārstāve piedalīsies Latvijas Republikas proklamēšanas 90. gadadienas pasākumu organizēšanas darba grupas sēdē, kas notiks Aizsardzības ministrijā.


Trešdiena, 30.janvāris

VALSTS SEKRETĀRE PIEDALĪSIES SANĀKSMĒ AR NVO
Finanšu ministrijas valsts sekretāre Irēna Krūmane piedalīsies Nevalstisko organizāciju un Ministru kabineta sadarbības memoranda īstenošanas padomes sanāksmē, kura notiks Ministru kabineta Zaļajā zālē plkst. 11:00.

GRĀMATVEDĪBAS PADOMES SĒDE
Finanšu ministrijā notiks kārtējā Grāmatvedības padomes sēde. Grāmatvedības padome organizē un vada Latvijas grāmatvedības standartu izstrādāšanu, apspriešanu un saskaņošanu, izdod un aktualizē Latvijas grāmatvedības standartus un sniedz skaidrojumus par tiem, kā arī sniedz finanšu ministram priekšlikumus grāmatvedību reglamentējošu normatīvo aktu pilnveidošanai.

RADIO RAIDĪJUMS PAR ES FONDIEM
Latvijas radio I plkst.11:05 tiks pārraidīts ES fondu jautājumiem veltītais radio raidījums Eiropas fondu atslēgas, kurā informēs par videi draudzīgu energoresursu izmantošanas veidiem un mežu atjaunošanas programmām ar ES struktūrfondu atbalstu.  


Ceturtdiena, 31.janvāris

PB ZIEMEĻU UN BALTIJAS VALSTU GRUPAS SANĀKSME
31.janvārī – 1.februārī Stokholmā (Zviedrija) notiks Pasaules bankas Ziemeļu un Baltijas valstu grupas sanāksme, kurā Latviju pārstāvēs Finanšu ministrijas Starptautiskās finanšu politikas departamenta direktors Vladimirs Karoļs.


PRESES KONFERENCE PAR ES FONDU APGUVI
Plkst. 11:00 Finanšu ministrijas 202.telpā notiks īpašu uzdevumu ministra Eiropas Savienības finanšu pārvaldes lietās Normunda Broka preses konference, kurā žurnālisti tiks informēti par:
  •  2007.gada ES fondu apguves statusu;
  •  svarīgākajiem pabeidzamajiem darbiem 2004.-2006.gada ES fondu plānošanas periodā;
  •  SKDS sabiedriskās domas pētījumu par ES struktūrfondiem;
  •  2007.-2013.gada ES fondu plānošana perioda uzsākšanas darbiem.

Piektdiena, 1.februāris

PIEDALĪSIES SVF SEMINĀRĀ PAR BALTIJAS VALSTĪM
Finanšu ministrijas valsts sekretāre Irēna Krūmane un valsts sekretāres vietniece Inta Vasaraudze 1.-2.februārī Briselē (Beļģija) piedalīsies Starptautiskā valūtas fonda (SVF) un Igaunijas Bankas rīkotajā augsta līmeņa konferencē Konverģence Baltijas valstīs. Konferencē paredzēts diskutēt par Baltijas valstu izaugsmes fenomenu, nākotnes attīstību un to ietekmējošajiem faktoriem. Konferencē piedalīsies pārstāvji no Baltijas valstu un citu ES dalībvalstu Finanšu ministrijām un centrālajām bankām, SVF, Eiropas Komisijas, Eiropas Centrālās bankas un respektablām ekonomikas augstskolām.

VALSTS SEKRETĀRE APMEKLĒS LATVIJAS JAUNO PĀRSTĀVNIECĪBU BRISELĒ
Finanšu ministrijas valsts sekretāre Irēna Krūmane un valsts sekretāres vietniece Inta Vasaraudze Briselē (Beļģija) apmeklēs Latvijas pārstāvniecības Eiropas Savienībā jaunās telpas un tiksies ar Finanšu ministrijas specializētajiem atašejiem, lai apspriestu darba aktualitātes.


Informācijas sagatavotājs:
Baiba Melnace
Komunikācijas departamenta direktore
Tel. 67095405, mob.tel. 29265135,
E-pasts: [email protected]

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pozitīvas vēsmas kreditēšanā

Eiropas Centrālās bankas (ECB) sāktā procentu likmju samazināšana un ekonomikas dalībnieku noskaņojuma stabilizēšanās Latvijā šovasar iezīmējusi nelielu aktivizēšanos kreditēšanā. Savukārt noguldījumu...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses