Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

“Hansabanka” 17.martā juridiski kļūs par “Swedbank”

17.martā AS “Hansabanka” mainīs savu juridisko nosaukumu un turpmāk būs “Swedbank” AS, tādējādi noslēdzot pagājušajā gadā uzsākto vienotā zīmola ieviešanas procesu, vēsta banka. Igaunijā bankas jaunais nosaukums būs “Swedbank” AS un Lietuvā – “Swedbank” AB.

Swedbank klientiem nosaukuma maiņa nekādas papildu darbības neradīs – arī pēc juridiskā nosaukuma maiņas visi līgumi un vienošanās, kas slēgtas ar AS „Hansabanka” vai tās struktūrvienībām, būs spēkā. Reģistrācijas numurs, SWIFT kods, IBAN konta numuri un rekvizīti saglabājas iepriekšējie.

“Juridiskā nosaukuma nomaiņa ir noslēdzošais posms Swedbank vienotā zīmola ieviešanas procesam, kas tika uzsākts pagājušajā gadā, bankai attīstoties kā vienotai pārrobežu organizācijai. Zīmola ieviešanas process tika veidots tā, lai maksimāli ērti iepazīstinātu mūsu klientus ar jauno vienoto bankas vārdu Swedbank”, saka Swedbank vadītājs Latvijā Māris Mančinskis.  

Pēc juridiskā nosaukuma maiņas 17.martā visos līgumos, vienošanās un citos dokumentos jau tiks izmantots jaunais juridiskais nosaukums - „Swedbank” AS. Kā servisa organizācija, kas rūpējas par klientu ērtībām, Swedbank arī pēc juridiskā nosaukuma maiņas akceptēs dokumentus gadījumos, ja tajos vēl būs norādīts līdzšinējs juridiskais nosaukums.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses