Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

"If Latvia" ievieš pirmo klientu apdrošināšanas portālu Latvijā

Apdrošināšanas sabiedrība If Latvia ieviesusi pirmo klientu apdrošināšanas portālu Latvijā - If Online Portālu, kurā klienti tiešsaistē varēs pārvaldīt savu apdrošināšanas portfeli.  

Kā liecina If Latvia un kompānijas GFK veiktā aptauja*, tikai 42% iedzīvotāju aptuveni atceras laiku, kad beidzas viņu apdrošināšanas polišu termiņš. 3% par polises atjaunošanu neatceras nekad, savukārt aptuveni 55% iedzīvotāju paļaujas uz kādu atgādinājumu. 10% no aptaujātiem auto īpašniekiem atzinuši, ka ir nācies maksāt sodu dēļ savlaicīgi neatjaunotas OCTA polises.

Jaunu iespēju sekot līdzi apdrošināšanas polišu savlaicīgai atjaunošanai tagad piedāvās If Online Portāls, kas darbosies līdzīgi kā internetbankas. Tajā klienti varēs autorizēties caur savu internetbanku, tādējādi tiks garantēta klienta datu maksimāla drošība. Portālā If klienti varēs apskatīt savas spēkā esošās apdrošināšanas polises, sekot to termiņam, apmaksāt rēķinus, mainīt savus datus, pārskatīt pieteiktās atlīdzības un izdevīgāk nekā nereģistrētie lietotāji iegādāties jaunas apdrošināšanas polises savas ģimenes drošībai.

„Esam gandarīti, ka tieši mūsu klienti būs pirmie Latvijā, kas varēs ērti pārskatīt savas polises un neuztraukties par to, kad beidzas to termiņš,” atzīst Jānis Kesteris, If Latvia valdes loceklis un Baltijas & Krievijas IT vadītājs.

„Šodien pašsaprotami ir lietot internetbankas, kuras sākumā šķita kaut kas ekskluzīvs, nedrošs un nesaprotams. Tagad ir pienācis apdrošinātāju laiks. Sekojot labākajiem banku piemēriem, If Latvia klientiem piedāvā iespēju pārvaldīt savu apdrošināšanas portfeli tieši tāpat kā mēs pārvaldām savas finanses bankā. If Latvia jau daudzus gadus būtiski ir investējusi IT sistēmu attīstībā, lai klientam piedāvātu ar vien ērtāku pakalpojuma iegādi un lietošanu. Man ir īpašs prieks, ka If Online tehniskais risinājums ir ticis veidots tieši Latvijā,” gandarīts Jānis Kesteris.

Turpmāk būs pieejamas divas If Online vides:

1) Portāls reģistrētiem lietotājiem, kurā varēs autorizēties hanza.net, SEB I-bankas vai Nordea internetbanku klienti. Reģistrētie lietotāji varēs pārvaldīt savu apdrošināšanas portfeli un izmantot visas portāla dotās iespējas;

2) Vienlaikus turpinās darbu arī līdzšinējā If Online versija nereģistrētiem lietotājiem. Šajā versijā tāpat kā līdz šim polises varēs iegādāties internetā, taču nereģistrētajiem lietotājiem nebūs iespējams pārvaldīt savu apdrošināšanas portfeli – tiešsaistē apskatīt pārējās apdrošināšanas polises.

*Piedalījās 1082 iedzīvotāji vecumā no 18 līdz 60 gadiem 


Tuvākai informācijai:
Līga Lētiņa,
If Latvia Komunikāciju vadītāja
Tālr. 67 094 755
e-pasts: [email protected]

Īsumā par If Latvia:
If ir viens no lielākajiem riska apdrošinātājiem Baltijā. If Latvia dibināta 1998. gadā, tās īpašnieks ir If - lielākais riska apdrošinātājs Ziemeļeiropā. If Latvia piedāvā pilnu riska apdrošināšanas pakalpojumu klāstu gan privātpersonām, gan uzņēmumiem.
If Latvia ir pirmais apdrošinātājs, kas Latvijā piedāvā iegādāties apdrošināšanas polises un pieteikt KASKO negadījumu internetā, If Online sistēmā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pozitīvas vēsmas kreditēšanā

Eiropas Centrālās bankas (ECB) sāktā procentu likmju samazināšana un ekonomikas dalībnieku noskaņojuma stabilizēšanās Latvijā šovasar iezīmējusi nelielu aktivizēšanos kreditēšanā. Savukārt noguldījumu...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses