Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

"If Latvia" peļņa pirmajā pusgadā - Ls 1,624 miljoni

Apdrošināšanas sabiedrība "If Latvia" šā gada pirmajos sešos mēnešos strādājusi ar 1,624 miljonu latu peļņu, informēja kompānija. Tas ir ievērojami vairāk nekā pērn attiecīgajā periodā, kad saskaņā ar kompānijas sniegto informāciju kompānijas peļņa bija ap 260 000 latu.

Kopumā šā gada sešos mēnešos "If Latvia" bruto apdrošināšanas prēmijās parakstījusi 14 364 821 latu, kas ir par 21,7% vairāk nekā pērn, savukārt apdrošināšanas atlīdzībās izmaksāti 5,7 miljoni latu, kas ir par 37,8% vairāk nekā pērn.

Apdrošinātāja valdes priekšsēdētājs Andris Morozovs uzskata, ka kāpināt darbības efektivitāti un sasniegt šos rezultātus palīdzēja produtku piedāvājumu uzlabošana un interneta apdrošināšanas pakalpojumu klāsta paplašināšana.

Tāpat aizvadītais pusgads bijis veiksmīgs ar to, ka "If Latvia" būtiski mazāk nekā citkārt ir skārušas ar ugunsnelaimēm saistītās lielās atlīdzības.

Pēc A.Morozova domām, šogad apdrošināšanas nozarē uzvarētāji būs tie, kas spēs reaģēt uz tirgus situācijas izmaiņām, un vairāk uzmanības veltīs klientu lojalitātes programmām, apkalpošanas kvalitātei, kā arī pašu pakalpojumu uzlabošanai.

Visbūtiskāk, teju trīskārt, 2008.gada sešos mēnešos pieaudzis "If Latvia" OCTA apdrošināšanas apjoms. Par 51,8% audzis kravu, par 28% - civiltiesiskās atbildības, par 27% - veselības apdrošināšanas, mazāk - ceļojumu, nelaimes gadījumu un īpašuma apdrošināšanas apjoms.

Visvairāk - 2,3 miljonus latu jeb gandrīz pusi no sešos mēnešos izmaksātajām atlīdzībām - "If Latvia" izmaksājusi KASKO atlīdzībās, kas ir par 46,7% vairāk nekā pērn attiecīgā periodā.

Vairāk nekā miljonu latu kompānija izmaksājusi arī veselības apdrošināšanas atlīdzībās – 1,2 miljonus latu, kas ir par 43% vairāk nekā pērn, kā arī 1,1 miljoni latu izmaksāti kravas apdrošināšanas atlīdzībās. OCTA izmaksātās atlīdzības pieaugušas par 117% un sasniedz 760 000 latu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses