Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

If Latvia šogad pārdevusi par 47,8% vairāk polišu

Apdrošināšanas akciju sabiedrība If Latvia deviņos mēnešos nopelnījusi 678 tūkstošus latu. Šogad If Latvia parakstīto prēmiju apjoms sasniedzis Ls 17 117 390, kas ir par 46,5 % vairāk nekā 2006.gada 9 mēnešos, bet kopējais izmaksāto atlīdzību apjoms sasniedzis 6,5 miljonus latu (Ls 6 532 725). If Latvia šī gada 9 mēnešos salīdzinot ar pērnā gada tā pašu posmu par 77% palielinājusi KASKO pārdošanas apjomus, īpašuma apdrošināšanas apjomi auguši par 43,5%, bet veselības apdrošināšanas apjomi pieauguši par 28%.

Kopumā šā gada deviņos mēnešos If Latvia pārdevusi par 47,8% vairāk polišu nekā pērn.
Pirmajos deviņos mēnešos If Latvia izmaksāto KASKO atlīdzību apjoms audzis par 56%, sasniedzot 2,9 miljonus latu (Ls 2 892 787). Savukārt veselības apdrošināšanas izmaksāto atlīdzību apjoms audzis par 59%, sasniedzot 1,2 miljonus latu (Ls 1 251 070). Trešais lielākais segments pēc izmaksāto atlīdzību apjoma bijusi nekustamā īpašuma apdrošināšana, kuras ietvaros šā gada deviņos mēnešos If Latvia izmaksājusi Ls 878 756.

„Šogad pārdošanas rezultātus strauji paaugstināt palīdzēja If Latvia ieviestā apdrošināšanas polišu pārdošana internetā. Piemēram, septembra laikā par 71% pieauga If Online sistēmā pārdoto OCTA polišu skaits. Tas pierāda, ka iedzīvotāji patiešām novērtē un pieprasa kvalitatīvus un ērtus e-apdrošināšanas pakalpojumus, tādēļ interneta pakalpojumu attīstība būs viena no mūsu prioritātēm arī turpmāk,” atzīst If Latvia AAS valdes priekšsēdētājs Andris Morozovs.

If Latvia ir pirmā apdrošināšanas sabiedrība Latvijā, kas jau 2006.gadā ieviesa apdrošināšanas polišu iegādi internetā. Izmantojot sistēmu If Online, privātpersonām ir iespējams iegādāties If Latvia ceļojumu, nekustamā īpašuma, t.sk. iedzīves un civiltiesiskās atbildības apdrošināšanas un OCTA polises, kā arī pieteikt KASKO negadījumus interneta vidē 24 stundas diennaktī jebkurā nedēļas dienā. Polises nopērkamas If Latvia mājas lapā ar 5-10% atlaidi.




Tuvākai informācijai:
Līga Lētiņa,
If Latvia Komunikāciju vadītāja
Tālr. 67 094 755
e-pasts: [email protected]

Īsumā par If Latvia:
If ir lielākais riska apdrošinātājs Ziemeļeiropas valstīs, kas kopumā apkalpo aptuveni 3,8 miljonus klientu. Latvijā If darbojas kopš 1998. gada un piedāvā pilnu riska apdrošināšanas pakalpojumu klāstu gan privātpersonām, gan uzņēmumiem. ”If Latvia” AAS 2006. gadu noslēdza ar peļņu LVL 348 384 un sasniedza ievērojamu apgrozījuma pieaugumu 31,4% apmērā salīdzinājumā ar iepriekšējo gadu. „If Latvia” AAS strādā 140 darbinieki, kas sniedz savus pakalpojumus 7 klientu apkalpošanas centros Rīgā, Valmierā, Liepājā un Jelgavā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses